Mamy zamiar wybrać się na klasowy wypad na "Walkirie" jeśli ktoś obejrzy to baaardzo prosiła żeby napisał czy warto...;)
Z góry thx...;)
My też mamy iść, żadnej dziewczynie z klasy to nie odpowiada, więc jak wszystkie strzeliły focha, to wychowawczyni zaczęła się wydzierać -.- cóż prawdopodobnie cały seans przesiedzimy w ubikacji...szkoda słów
Właśnie wróciłem z seansu. Film oceniam jako bardzo dobry, ale mnie ta tematyka interesuje, nie wiem jak Ciebie :) Chociaż... w nagrodę za karę, za to, że My chłopacy musimy z Wami dziewczyny chodzić na wszystkie te Bridżety Dżonsy i inne tego typu nudne filmy :D to możecie się poświęcić chociaż raz :P
Ej ej ej...;)
Nie chodzicie z dziewczynami z przymusu...;)
Nikt was nie zmusza że musicie iść...;)
Znaczy sie chyba...;)
Ale ja jestem inna i też nie lubię głupich komedii dla idiotek...;)
Wolę właśnie jakieś takie łoo...;)
No ale cóż...;)
Thx za odpowiedzi...:)
(jakoś ich namówię żeby jechać na walkirie...;P)
Też dzisiaj byłam na filmie w kinie i na mnie zrobił piorunujące wrażenie - naprawde warto go zobaczyć;)
Bylam wczoraj na Walkirii i musze stwierdzic ze warto pojsc :) Nawet nie z klasa tylko samemu...
ps. masz strasznie glupie dziewczyny w klasie :P
film jest świetny i naprawdę warto go obejrzeć ale wycieczka klasowa to niezbyt dobry pomysł,nie każdemu odpowiada ta sama tematyka,a ci co się nudzą przeszkadzają tym którzy chcą oglądać,a jest tu dużo szczegółów na które warto zwrócić uwagę,więc stadko którego to nie interesuje może trochę przeszkadzać