Trzeba przyznać, że jeszcze nieźle się trzyma i w mundurze wygląda
całkiem, całkiem...choć Stauffenberg był chyba sporo wyższy ;-)
kured Tom Cruise to nie pamietam w jakim filmie on byl dobry,najbardziej bucowato gra ze wszystkich tych slawnych kolesi,zalozny kurdupel,gdzie mu tam Stauffenberga
moze w "Wywiad z wampirem" nie byl najgorszy ale dlatego ze rola pasowala do jego snobizmu i pewnie
Cruise to nie mój idol, ale
złym aktorem nie jest, ma parę dobrych kreacji: ryzykowny interes,
wywiad z wampirem, mission, urodzony 4.07,jerry maguire, zakładnik,
wojna światów.
Aktor potrafi grać, kiedy ma twardego reżysera, który nie pozwala mu
rządzić,
w przeciwnym razie wychodzą gnioty.
Mnie osobiście najbardziej się podobał się w Wywiadzie i Zakładniku
Sądząc z kopii którą miałem okazję oglądać, Criuse wypadł naprawdę dobrze w tym filmie.
Tutaj można obejrzeć pierwsze 6 minut tego obrazu:
http://www.apple.com/trailers/mgm/valkyrie/
dla mnie Cruise powrówcił na duży ekran w wielkim stylu. Ja nie oceniam go pod kontem religijnym, a aktorskim,a jako aktor zawsze byłdla mnie fenomenem i idolem. a ta cała nagonka na niego to zazdrośc milionów którzy gówno w życiu mają ;]
Hm, a ja Toma Cruise'a doceniłam po obejrzeniu "Wywiadu z Wampirem". Mówcie, co chcecie, zagrał genialnie :D
A w mundurze... no tak, tak dobrze wygląda (zdjęcia oglądałam, bo na "Walkirię" się dopiero wybieram :)), tylko się już troszkę zestarzał... szkoda. ^^
Cruise jest niewątpliwie lekko pokręcony z tymi swoimi kosmitami, co pewnie szkodzi jego rodzinie itp., ale aktorem nie jest złym. zagrał w wielu naprawdę kiepawych filmach, zdarzało mu się grać drewno, ale jego rola w filmie "Magnolia" była rewelacyjna (rola życia moim skromnym zdaniem) i uważam że przy sprzyjających wiatrach, dobrym scenariuszu i reżyserze itp. potrafi grać ok.