Nie wiem czy tylko ja to zauważyłem... ale von Stauffenberg do niziutkich kurdupli nie należał, czego o Tomku nijak powiedzieć się nie da... ale holiłut i tak da rafę ;))))
ale tomus przeciez jest tylko nizszy o 25 cm wiec co to jest...znow postoi na jakims podnosniku i bedzie good!
Tom ma 170 cm wzrostu, czyli jest niski, brakuje mu 1 cm do wzrostu średniego, ale coś chyba odjąłeś mu lub dodałeś cm Stauffenbergowi (watpię, żeby ur. na początku XX w., czyli dawno temu miał aż 195 cm wzrostu) A Tom w filmach nie stoi na podnośnikach i w każdym jego filmie widać to, ze jest niski Poza tym bardzo wielu, może nawet większość, ludzi szeroko rozumianego showbiznesu (do którego bardzo często zalicza się politykę) to ludzie niskiego i średniego wzrostu (tak samo kobiety, jak i mężczyźni), np. Brad Pitt jest średniego wzrostu i ma 180 cm wzrostu, czyli brakuje mu 1 cm do tego, żeby być wysokim Tak samo Tomowi i Bradowi nie przeszkadza to w byciu wielkimi artystami, a także bardzo przystojnymi, może nawet najprzystojniejszymi ludźmi kina, o czym swiadczy zdanie bardzo wielu kobiet na całym świecie od już wielu lat:)