Nie ukrywam, że jest to jedna z produkcji na która z niecierpliwością czekam. I tu zastanawiam się nad tym, czy będzie to wielki hit czy kolejna filmowa produkcja, która po prostu będzie. Mam nadzieje ze film nie zawiedzie moich oczekiwań. Po Tomie Cruise i Kennecie Branagh oczekuje bardzo wiele, gdyż są to aktorzy wybitni. A Brayan Singer zaskarbił sobie moją sympatie filmem "Podejrzani". Pozostaje czekać... ,oglądając zwiastun zapowiada się ciekawie.
Jak lubię Cruise'a jako aktora, tak nie mogę się zgodzić co do tego, że jest wybitnym aktorem. Jest dobrym aktorem, ale z pewnością nie wybitnym. Na film warto czekać. Singer w końcu sobie przypomniał, że kiedyś był całkiem dobrym reżyserem mającym coś ciekawego do opowiedzenia.
Hmm nie jest wybitnym ? Polecam obejrzeć chociażby "Urodzonego 4 lipca" lub "Jerrego Maguire" tam pokazał swój prawdziwy kunszt aktorski. Ostatnio ma może tendencje spadkową, ale każdy aktor ma swoje gorsze filmy.
Widzę, że tu też dyskusja się toczy. Wybitność aktora poznaje się raczej po całości, a nie po paru rolach. Nicolas Cage zagrał wybitnie w "Zostawić Las Vegas", a co najmniej od 10 lat nie stworzył sensownej kreacji aktorskiej.
Też z niecierpliwością czekam na ten film :) Tym bardziej, że wydziałem jak był kręcony (konkretnie widoczne także w zwiastunie sceny w masywie górskim Dachstein w Austrii) :))