PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=334999}
6,8 116 tys. ocen
6,8 10 1 115892
4,9 39 krytyków
Warcraft: Początek
powrót do forum filmu Warcraft: Początek

https://www.youtube.com/watch?v=2Rxoz13Bthc

ocenił(a) film na 10

FOr The horde retardy I Zwiastun jest świetny :) jak zawsze znajdzie sie hejter co udaje super znawce filmów , szkoda tylko ze nikt z was nie jest zadnym reżyszerem tylko szarym człowiekiem , nikt z was nie liczy tego ze film ma określony budżet i może nie starczylo na metalowe zbroje dlatego są plastikowe . Blizzard to firma z wielkim Prestiżem i nie pozwolą sobie na wpadkę ten Film jest Reklama dla Całego UNIWERSUM Warcrafta jak i dla Gier i książek . Ja jestem Pozytywnej Myśli i wszystko co chciałem jest w tym Trailerze . Powodzenia dla Legendary Pictures

ocenił(a) film na 6

Bardzo dobry zwiastun. Do CGI nie mam już żadnych zastrzeżeń - Wygląda prawie wyśmienicie.

ocenił(a) film na 10

Pierwsze wrażenie ku... to nie to!!! Ale! Im dłużej oglądam trailer tym bardziej mi się podoba. Co prawda nie ma tego "wow" jak w cinematicach, ale myślę że będzie dobrze.

jaro610

No właśnie mam podobnie.. Trailer już zobaczyłem par razy i rzeczywiście za każdym razem lepiej to wszystko wygląda :P Choć nie było na początku tego "wow" jak wspominasz.. zresztą jeśli chodzi o trailery do filmów do takie SW też niczym fajnym nie zaszalały a premiera już w grudniu. Jedynie trailer BvS niesie ze sobą za każdym razem emocje. W każdym razie, trzymam kciuki za ten film, bo jego sukces ściągnie na ekrany kin Diablo i duet Raynor - Kerrigan.

użytkownik usunięty
jaro610

Poczekaj aż zobaczysz cały film. Będzie mógł zapomnieć o cinematic'sach od Blizz'a :P

ocenił(a) film na 6

No przyznam, że trailer mnie zainteresował. Jestem na TAK.

ocenił(a) film na 6

Dobra , po obejrzeniu XX razy , Czekam na to i jaram się tym. Film ma podtytuł Początek / The Beginning

Warcrafty to gry mojego dzieciństwa i prawdopodobnie nie będę narzekał, cokolwiek dadzą, ale muszę przyznać, ze animacja, przynajmniej dla mnie, wygląda fatalnie. Sztucznie i cukierkowo. Miejscami całość wygląda trochę jak Shrek.

ocenił(a) film na 10
Geoff_Tate

Może kogoś zaciekawi. Omówienie trailera https://www.youtube.com/watch?v=ZK5DQwuqtyU

ocenił(a) film na 4

Paździerz. Rdzeń filmu czyli CGI skopane po całości. Nawet fani gier nie uciągną tego produktu na powierzchnię. Być może z fabułą zrobią coś sensownego.

użytkownik usunięty
katedra

Kolejna pesymistyczne spojrzenie. Bzdura, film zapowiada się świetnie.

ocenił(a) film na 4

Kolejne czyli nie wróży mu to dobrze. Na razie nic nie zapowiada się dobrze: ani fabułą, która śmierdzi przymierzem, a co za tym idzie motywem najbardziej wyoranym i wyeksploatowanym w grach i literaturze fantasy, ani wizualna strona filmu - efekty, które kreują 85% świata przedstawionego. Zapowiada się kolejna spartolona ekranizacja gry. No,ale fantasy nigdy mało

użytkownik usunięty
katedra

Nie śmierdzi Przymierzem tylko bardziej zalatuje Hordą, jakby spojrzenie było szersze właśnie na czerwoną stronę.

ocenił(a) film na 4

Nie grałem zbyt długo w Warcrafta, więc nie odnajduje się meandrach fabuły, stwierdzam jedynie, że na pierwszy rzut oka jest ona odtwórcza jeśli chodzi o zwiastun

ocenił(a) film na 7
katedra

Typie, skoro tak na wszystko narzekasz to może sam to ku>>> wszystko popraw. Albo przestań jęczeć bo już sie niedobrze robi.

ocenił(a) film na 4
JBridges

Ripostowanie w stylu: zrób to lepiej jest nie tyle gimbusiarskie, co głupie

ocenił(a) film na 6
JBridges

Właśnie skomentowałeś swe posty na forum Hobbita.

Będzie się działo - to na pewno. Co do CGI, oni mają jeszcze pół roku na dopracowanie tego. Przypomina mi się sytuacja z Transformers: Age of Extinction - IDENTYCZNA SYTUACJA (CGI na trailerze bee, ale po obejrzeniu w kinie poziom poprzednich części został zachowany. Także spokojna wasza ułożona.

użytkownik usunięty
Taoros

Tak jak napisałem wcześniej, za wiele do poprawiania nie ma. Nie rozumiem dlaczego ktoś pisze, że CGI wygląda sztucznie i odpychająco skoro gołym okiem widać jak technologia poszła naprzód, aż się gęba cieszy. Jeśli już na tym etapie to tak wygląda to co dopiero później! :)

użytkownik usunięty
Taoros

Czym to CGI się różniło?

ocenił(a) film na 6

Warcraft: Początek – nowe informacje o filmie

http://naekranie.pl/aktualnosci/warcraft-poczatek-nowe-informacje-o-filmie-75892 3

użytkownik usunięty
thorin3

Super, dzięki. Wstawiaj jak najwięcej linków do różnych info, jeśli możesz :)

ocenił(a) film na 6

A może założę temat do wrzucania wszystkich info dotyczących Warcrafta? :)

użytkownik usunięty
thorin3

Jeśli chcesz, czemu nie? Dobry pomysł.

ocenił(a) film na 6

Gotowe.

ocenił(a) film na 7

1:39-1:40, krasnolud :>

ocenił(a) film na 7
MoraQ

chyba jednak ork :/

ocenił(a) film na 10

Dobra, obejrzałem trailer po raz setny. Będzie ogień! ;)

użytkownik usunięty
jaro610

Dobiłeś do setki? :P Słabo.

ocenił(a) film na 10

Robię co mogę :P

użytkownik usunięty
jaro610

Hehe, ja również :) Świetnie się ogląda ten zwiastun, po kilkudziesięciu razach nie nudzi a wręcz człek domaga się więcej. Czyli spece od montażu i marketingu zrobili swoje. Mam nadzieję, że przeżyjemy coś niesamowitego w 2016 roku.

ocenił(a) film na 10

Powiem wam tak, film zapowiada sie dobrze, jak bedzie w 10 procentach tak dobry jak gry to propsuje, ale nie wiem czy chce na wielkim ekranie zobaczyc jak w nastepnych czesciach (o ile beda) Lothara ubije Doomhammer. Ludzie w kinach beda plakac, ale to dalekie wody na razie musi przejsc pierwszy film xoxo

użytkownik usunięty
Rdk_7

Ludzie w kinie będą płakać ze szczęścia, że w końcu doczekali ekranizacji ukochanego cyklu gier.

ocenił(a) film na 4

A na końcu filmu klaskać ze łzami w oczach.
Na żadnym blockbusterze nie widziałem jeszcze tak kuriozalnej reakcji

użytkownik usunięty
katedra

No to może zobaczysz :)

użytkownik usunięty
katedra

I Warcraft i AC zapowiadają się przeciętnie. Żadnego klaskania niestety, przynajmniej z mojej strony, nie będzie. W sumie nigdy nie było.

ocenił(a) film na 4

Jak zwykle gracze i fanatycy serii będą mieli swoje zdanie

Co jest z tymi filmami fantasy, ma to być 100 % film a znów dostajemy jak to było w słabym hobbicie bajko film !
Dla mnie zwiastun nic ciekawego, myślałem że będzie choć odrobinę mroczny itp
Jest do bólu cukierkowy, wręcz rz. y. ga tęczą, ewidentnie nastawione kino ( nikogo nie obrażając ) dla małolatów, ach tylko mamona się liczy.

użytkownik usunięty
theszatanx

Grałeś w gry z serii Warcraft ???????? .Jak nie , to nie dziwie ci sie że nie kumasz o co chodzi . Tu właśnie o to chodzi by był taki klimat , bo to klimat warcrafta .

ocenił(a) film na 5

Sądzę, że ten film będzie bardzo dobry/dobry, albo przeciętny. Innej opcji niema.

użytkownik usunięty
LordWieslaw55

Fajnie by było jak by , ten film miał bardzo dużych ocen . Dzięki czemu pojawią sie nowe filmy np starcraft i diablo . Albo dalsze części warcrafta .