23 marca w Dzienniku - Polska Europa Swiat bedzie ten film w cenie 5,99 zl
jest to 5 czesc 2 serii kolekjcji Dzienika zatytuowanej :wielcy w obiektywie"
Pierwsza seria miała 5 filmów, więc prawdopodobne, że i ta seria też będzie się składać z pięciu ale pewności nie mam.
30 marca w Gazecie wyborczej film "MEFISTO" Istvána Szabó oczywiście w cenie 4,99
a 30 marca w Dzienniku "Pianista" (5 kwietnia wydanie specjalne Dziennika "Jan Paweł II" z Johnem Voightem w roli glownej )
Na to pytanie nie mogę odpowiedzieć, bo go jeszcze nie widziałem.
Za to, niestety, wydaje mi się, że jakość kopii z Dziennika jest słaba (chwilkę ją przeglądałem):
1) Nawet oryginalna ścieżka dźwiękowa jest tylko stereofoniczna.
2) Obraz jest niostry i niewyraźny.
A powiedzcie mi jak to jest z tym filmem "Jan Paweł II" który będzie w dzienniku . To jest kontynuacja 2 serii "wielcy w obiektywie" czy jakiś neutralny epizod dziennika ?? :)
Jest to wydanie specjalne kinoteki czyli neutralny epizod coś takiego jak w gazecie wyborczej dali film "Zakochani widzą słonie".
film jest naprawdę świetny
ale
mam pytanie do tych co kupili razem z dziennikiem...czy Wam też film zatrzymuje się 10 minut przed końcem, gdy Anton wychodzi od Johanny???
Oglądałem ten film wczoraj i powiem Ci że nie miałem żadnych błędów. Jedyna rzecz która mi sie nie podobała to ten beznadziejny buczący lektor . Ogólnie lux :)
Nie tylko tobie. U mnie też bez problemów. A buczącego lektora zastąpiłem napisami.:)