PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=682655}

Wilgotne miejsca

Feuchtgebiete
2013
5,4 16 tys. ocen
5,4 10 1 16229
6,5 16 krytyków
Wilgotne miejsca
powrót do forum filmu Wilgotne miejsca

Syf 2/10

ocenił(a) film na 2

Jak dla mnie nie jest to żadna komedia bo praktycznie w tym filmie nie ma nic śmiesznego to taki naciągany dramat którego zdecydowanie nikomu nie polecam szczególnie przy jedzeniu bo może nieźle obrzydzić no chyba że ktoś tak samo ma zryty beret jak główna bohaterka niby ładna ale strasznie obrzydliwa szczególnie mam na myśli że się praktycznie wogle się nie myje grzebie w dupie śmierdzi od niej na kilometr a ją to jeszcze podnieca i myśli że kogoś też wymienia się zakrwawionymi zużytymi tamponami z koleżanką jeździ dupą po brudnym zaszczanym i zasranym kiblu to nic dziwnego że ma na dupie jakiegoś syfa a ta pizza z ,,dodatkami" to już tylko dodatek do całośći tak szczerze to brzydziłbym się ją nawet dotknąć palcem dla mnie to taka typowa kur... z burdelu ale jak widać niektórych to podnieca:)

Marysza

Boli cię że ktoś popełnia błędy. Pewne sprawy trzeba umieć przemilczeć,zamiast pouczać kogoś o ortografii.Czy ty jesteś z tych osób które pouczają innych o ortografii,a sama popełniasz błędy życiowe. Już kiedyś prowadziłem dyskusje z osoba która pouczała innych na temat polskiej pisowni,a sama popełniła błąd ort. Po drugie forum dotyczy filmu,a nie polskiej ortografii. Po trzecie nie wszyscy piszący na forum,to Polacy,znający pisownie polską.

Marysza

Dobrze byłoby komentować sprawę dotyczącą filmu,a nie komentować czyjś komentarz dotyczący ortografii.

slobi

Ma prawo ci się ten film nie podobać,skoro widzisz w nim tylko seks i obrzydzenie. Film pokazuje problem dorastającej,mająca fantazje dziewczynę,oraz relacje miedzy jej rodzicami. Pokazane było jak to przeżywała.

slobi

To że ktoś fantazjuje na temat seksu,to normalna sprawa,i nie świadczy o byciu dziwką,lub kimś zboczonym. i przy okazji nocne kluby,burdele są zadbane. Osoby tam udzielające usług seksualnych,musza dbać o swoją i klientów higienę. To toalety na dworcach są o wiele mniej przyzwoite.