PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=877550}

Wilk wikingów

Vikingulven
2022
4,2 3,9 tys. ocen
4,2 10 1 3871
4,2 4 krytyków
Wilk wikingów
powrót do forum filmu Wilk wikingów

Obczajcie kto uczy Norwegów ich własnej mitologii :)

BrennusW

Ktoś, kto może nie wygląda jak "typowy" Norweg, ale pewnie jest Norwegiem urodzonym i wychowanym w Norwegii. No super śmieszne, że boki zrywać.

ocenił(a) film na 4
cyathigerum

Skąd ten wniosek, że gość jest urodzony i wychowany w Norwegii? To że Skandynawia to nowy półwysep arabski to dość nowe zjawisko.

ocenił(a) film na 2
BrennusW

Idąc Twoim tokiem myślenia, starożytnej Greki miałby w szkole uczyć starożytny Grek? Faktycznie dramat, że postać w filmie jest rasy innej niż kaukaska i to z pewnością dyskredytuje jej wiedzę na dany temat, z mitologii nordyckiej czy jakiegokolwiek innego zakresu.

ocenił(a) film na 4
poli_ester

Nie dyskredytuje żadnej wiedzy, po prostu mnie to śmieszy, jak teksty o starożytnym Greku :) Znajdź takiego :)

ocenił(a) film na 6
BrennusW

A kto powinien ich według Ciebie uczyć, Harald Sinozęby?

ocenił(a) film na 4
Aurora666Borealis

Byłoby jeszcze śmieszniej jakby ich uczył rabin Icek :D

ocenił(a) film na 6
BrennusW

A ja nie widzę w tym niczego śmiesznego. Uczy ten, kto ma wiedzę w danym temacie. I pochodzenie nie ma tu nic do rzeczy.

ocenił(a) film na 4
Aurora666Borealis

Nic nie poradzę. Niektórzu mają takiego kija w d. że nic ich nie śmieszy.

A w sensie socjologicznym i kulturowym, ma to ogromne znaczenie, bo na naszych oczach odbywa się wielka wymiana populacji. Co wcale nie jest śmieszne.

ocenił(a) film na 6
BrennusW

Róznica między kijem w d... a poczuciem humoru na poziomie jest spora, szkoda że jej nie zauważasz.

ocenił(a) film na 4
Aurora666Borealis

To że niektórzy uważają się za "lepszy poziom" też jest śmieszne :) Jest co najwyżej fałszywa poprawność polityczna, która takim jak Ty wsadza kij w tyłek :)

ocenił(a) film na 6
BrennusW

Cóż, kończę dyskusję, bo nie jesteś do niej partnerem. Twój poziom mnie odraża. Żegnam.

ocenił(a) film na 4
Aurora666Borealis

Żeby podjąć ze mną dyskusję musiałbyś (-abyś) rozumieć procesy jakie wokół Ciebie się toczą, a to przerasta Twoje możliwości. Radzę się odstresowć oglądając Monty Pythona. A, nie czekaj, przecież to odrażające :D

ocenił(a) film na 6
BrennusW

Wątpię żebyś zrozumiał MP xD Co do twojego zdania o moich możliwościach, zupełnie mnie to nie interesuje, nie tobie je oceniać, i twoje zdanie nie ma żadnego znaczenia. OK, nasrałeś na szachownicę. Miłego taplania się w swoim poziomie.

ocenił(a) film na 4
Aurora666Borealis

Widzę że kij w d. jednak pozwala Ci na robienie sobie żartów na poziomie kupy. Fakt, to zupełnie inny poziom niż mój.

Na przyszłość jak nie masz nic do powiedzenia w temacie, oprócz opluwania innych, proszę powstrzymaj się od głupkowatych komentarzy.