Ktoś, kto może nie wygląda jak "typowy" Norweg, ale pewnie jest Norwegiem urodzonym i wychowanym w Norwegii. No super śmieszne, że boki zrywać.
Skąd ten wniosek, że gość jest urodzony i wychowany w Norwegii? To że Skandynawia to nowy półwysep arabski to dość nowe zjawisko.
Idąc Twoim tokiem myślenia, starożytnej Greki miałby w szkole uczyć starożytny Grek? Faktycznie dramat, że postać w filmie jest rasy innej niż kaukaska i to z pewnością dyskredytuje jej wiedzę na dany temat, z mitologii nordyckiej czy jakiegokolwiek innego zakresu.
Nie dyskredytuje żadnej wiedzy, po prostu mnie to śmieszy, jak teksty o starożytnym Greku :) Znajdź takiego :)
A ja nie widzę w tym niczego śmiesznego. Uczy ten, kto ma wiedzę w danym temacie. I pochodzenie nie ma tu nic do rzeczy.
Nic nie poradzę. Niektórzu mają takiego kija w d. że nic ich nie śmieszy.
A w sensie socjologicznym i kulturowym, ma to ogromne znaczenie, bo na naszych oczach odbywa się wielka wymiana populacji. Co wcale nie jest śmieszne.
Róznica między kijem w d... a poczuciem humoru na poziomie jest spora, szkoda że jej nie zauważasz.
To że niektórzy uważają się za "lepszy poziom" też jest śmieszne :) Jest co najwyżej fałszywa poprawność polityczna, która takim jak Ty wsadza kij w tyłek :)
Cóż, kończę dyskusję, bo nie jesteś do niej partnerem. Twój poziom mnie odraża. Żegnam.
Żeby podjąć ze mną dyskusję musiałbyś (-abyś) rozumieć procesy jakie wokół Ciebie się toczą, a to przerasta Twoje możliwości. Radzę się odstresowć oglądając Monty Pythona. A, nie czekaj, przecież to odrażające :D
Wątpię żebyś zrozumiał MP xD Co do twojego zdania o moich możliwościach, zupełnie mnie to nie interesuje, nie tobie je oceniać, i twoje zdanie nie ma żadnego znaczenia. OK, nasrałeś na szachownicę. Miłego taplania się w swoim poziomie.