Kiczowaty i bardzo nudny film! W życiu nie widziałem już gorzej chały. Ten film to jest k***a jakieś nieporozumienie normalnie! Moja ocena w skali 1 do 10 to zdecydowanie i definitywnie 1!!!
zgadzam się. Z całego filmu podobał mi się tylko motyw ,,Polskiego Burgera'' :p choć przyznam szczerze, iż nie zrozumiałam tego filmu. Albo Polacy mają coraz gorsze poczucie humoru albo jest tu jakiś sens, którego wielu ludzi nie może zrozumieć.
Zgadzam się z Tobą. Film jest tak nudny, że pod koniec pogubiłem się w fabule i omal nie usnąłem... Kiedyś polskie komedie były naprawdę śmieszne, nowe są z reguły bezsensowne i kiczowate.
film to poprosty próba zrobianie czegoś oryginalnego....wyszła niestety chała i gniot po całości. GÓWNO GÓWNO I JESZCZE RAZ GÓWNO! obejżałem...i powiedziałem...NIGDY WIĘCEJ NIE TKNĘ TEGO NAWET KIJEM
czy wy znacie tylko oceny 1 i 10? kolejne dziecko!!!
nieadekwatna ocena - zero argumentów, tylko trolowanie.
Może nudny bo nie zrozumiałeś filmu?? Podobno film można zrozumieć po przeczytaniu książki.
Dla mnie ten film jest strasznie zakręcony. Fabularnie przypominał mi bardziej teledyski niż porządny film. Może i było kilka śmiesznych scen (jak ta w burgerze), ale większość idiotycznych (jak ta scena z walką rodem z mortal kombat). Film nie warty obejrzenia. Już ciacho było lepsze.
Oglądałem go w kinie jak był nowy i jedyne co pamiętam to, że do połowy filmu trzymałem fabułę, a później coraz bardziej mi odjechała, albo nawet nie chciałem jej szczególnie zrozumieć, bo film mnie tak znudził, że po połowie czekałem na koniec :x To jest jednak kino niszowe ... Nie dla mnie ... Może ktoś powie, że nie zrozumiałem filmu i dlatego, ale widzę, że sam nie jestem.
Ocena 5/10