PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=298581}
5,1 197 tys. ocen
5,1 10 1 197214
6,1 63 krytyków
Wojna polsko-ruska
powrót do forum filmu Wojna polsko-ruska

Kiczowaty i bardzo nudny film! W życiu nie widziałem już gorzej chały. Ten film to jest k***a jakieś nieporozumienie normalnie! Moja ocena w skali 1 do 10 to zdecydowanie i definitywnie 1!!!

ocenił(a) film na 2
Authorius

zgadzam się. Z całego filmu podobał mi się tylko motyw ,,Polskiego Burgera'' :p choć przyznam szczerze, iż nie zrozumiałam tego filmu. Albo Polacy mają coraz gorsze poczucie humoru albo jest tu jakiś sens, którego wielu ludzi nie może zrozumieć.

ocenił(a) film na 1
meteor7

Zgadzam się z Tobą. Film jest tak nudny, że pod koniec pogubiłem się w fabule i omal nie usnąłem... Kiedyś polskie komedie były naprawdę śmieszne, nowe są z reguły bezsensowne i kiczowate.

ocenił(a) film na 1
Langdon16

film to poprosty próba zrobianie czegoś oryginalnego....wyszła niestety chała i gniot po całości. GÓWNO GÓWNO I JESZCZE RAZ GÓWNO! obejżałem...i powiedziałem...NIGDY WIĘCEJ NIE TKNĘ TEGO NAWET KIJEM

Authorius

czy wy znacie tylko oceny 1 i 10? kolejne dziecko!!!
nieadekwatna ocena - zero argumentów, tylko trolowanie.

ocenił(a) film na 6
Authorius

Może nudny bo nie zrozumiałeś filmu?? Podobno film można zrozumieć po przeczytaniu książki.

ocenił(a) film na 2
Authorius

Dla mnie ten film jest strasznie zakręcony. Fabularnie przypominał mi bardziej teledyski niż porządny film. Może i było kilka śmiesznych scen (jak ta w burgerze), ale większość idiotycznych (jak ta scena z walką rodem z mortal kombat). Film nie warty obejrzenia. Już ciacho było lepsze.

ocenił(a) film na 5
Rikudo

Oglądałem go w kinie jak był nowy i jedyne co pamiętam to, że do połowy filmu trzymałem fabułę, a później coraz bardziej mi odjechała, albo nawet nie chciałem jej szczególnie zrozumieć, bo film mnie tak znudził, że po połowie czekałem na koniec :x To jest jednak kino niszowe ... Nie dla mnie ... Może ktoś powie, że nie zrozumiałem filmu i dlatego, ale widzę, że sam nie jestem.

Ocena 5/10