O co w tym w ogóle chodzi???? Chyba ten co kręcił był też naćpany!!
bardzo inteligenty film ale tacy jak ty nigdy nie dorosną do tego aby zrozumieć jego sens
Obejrzałem go ze względu na Szyca (podoba mi się jego gra aktorska) i Gąsiorowską (gra aktorska i uroda) i tylko dlatego oglądałem ten film, żeby cieszyć oczy tymi dwiema postaciami. Kompletnie nie rozumiem tego filmu... Obejrzałem do 26 minuty i nie wytrzymałem... Z wielkiej chmury mały deszcz. Nie wiem czy zawiniła tutaj reżyseria, czy scenariusz. Być może jakiś scenariusz w tym jest, ale w ogóle nie idzie go odczytać - (pewnie dlatego że za jedno i drugie odpowiada pan Xawery). Kurwa, brak mi słów... Żuławski nie mógł tego kręcić na trzeźwo. Nie wiem co brał, może ktoś pomoże zidentyfikować? Nawet po pijaku lepsze pomysły wychodzą. Dno, dno i jeszcze raz dno!!! Tego co to zrobił powinno się skazać na karę więzienia i do kamieniołomów!!! Borys, nie marnuj się w takich wyrobach filmopodobnych! Grasz świetnie, ale Ty graj w Oficerach i w innych dobrych produkcjach, a wojnę polsko ruską zostaw dla statystów którzy występują w W11 i Malanowskich, nie marnuj swojego talentu na takie gówna!!!