Ej wybaczcie te szczere słowa krytyki ale tego filmu się nie da oglądać. W kinie nie miałem okazji tego obejrzeć ale może i dobrze bo była by to najgorzej wydana kasa w moim życiu.
Szkoda mi nawet że pofatygowałem się na Rapidshare by to pobrać.
Te przereklamowane sceny walk? Zostawcie MATRIX'a w spokoju bo co on wam takiego zrobił? Kto w ogóle wpadł na pomysł nakręcenia tak beznadziejnego filmu.
Rozumiem filmy takie jak Katyń to się jeszcze da obejrzeć ale z tym to już przesada. Zatrzymałem się na 1:14:46 i po prostu dale obejrzeć się nie da.
Film zakręcony w którym nie za bardzo wiadomo co się dzieje. Staram się zrozumieć ale jest to jak już wspominałem bez sensu.
Polacy nie nadają się do kręcenia tego typu filmów. Ostatni dobry film polski jaki oglądałem jest Haker. Widziałem go dokładnie 47 razy i chętnie obejrzę go kolejny raz na poprawienie humoru po tych straconych 75 minutach.
Ah sory nie wspomniałem nic o tym że to Dramat jest. Widziałem wiele dramatów ale ten to Padaczka gorsza niż w wydaniu kłapouchego.
Ode mnie a zarazem od kumpli siedzących tuż obok mnie i podpowiadających o kolejnych problemach tego filmu wielkie 1. No może by było 1,5 za rolę Szyca ale i tak nie zmieni to głównej oceny.