PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=298581}
5,1 197 tys. ocen
5,1 10 1 197217
6,1 63 krytyków
Wojna polsko-ruska
powrót do forum filmu Wojna polsko-ruska

Film na prawdę bardzo dobry ;)
Niestety nie dla kretynów trzeba myśleć ;)

ocenił(a) film na 2
therion16_2

co w tym filmie ci się podobało ?? Jak dla mnie jeden z najgorszych filmów jakie oglądałem.

TonyM

no to jestem kretynem bo kompletnie nic nie zrozumiałem

Alienpfk

to nie oznacza że jesteś głupi, wcale nie, po prostu kierunek jaki obrało to dzieło Cię przerósł, ale ja bym się tym nie martwił, nie każdy może wszystko zrozumieć przecież, nie wszystko dla wszystkich

dla twórców równań różniczkowych na przykład były one banalne, a jednak przerastają możliwości mózgu większości wybitnych matematyków i czy ktoś powinien się tym tak przejmować, nie każdy jest Einsteinem, największym znawcą kina, literatury itp. by wszystko ogarnąć, co nie oznacza, że taka "Wojna polsko-ruska" nie ma sensu, powiem wiecej, ma sens, wielki sens i wielką treść pod płaszczykiem tej całek maski dresiarstwa.

Pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 4
Alienpfk

Hmm, ja to rozumiem tak, że trzeba dużo ćpać fety, czego zresztą można się podczas oglądania tego filmu nauczyć, żeby go zrozumieć. Ja nie ćpam, nie rozumiem :)
Czyli tez jestem kretynem:)

ocenił(a) film na 2
w_sparrow

heheh chyba barszczu strasznie głupi film nie wiem czym sie tak ludzie podniecają

użytkownik usunięty
w_sparrow

nie trzeba ćpać wcale fety, nie usiedzisz w fotelu haha, ale po prostu nie trzeba brać dosłownie.

ocenił(a) film na 10
therion16_2

ludzie, którzy wybierają durne romantyczne komedie faktycznie mogą nie zrozumieć tego filmu.