film jest może interesujący, ale aktorstwo a raczej aktorki!!! gorzej niż syntezatory mowy. ta Pani co grała Andżelę. ona jest aktorką ?
talent się teraz nie liczy. a więc co ??
jest kilku aktorów z młodszego pokolenia którzy są naprawdę aktorami jak np. szyc,więckiewicz żebrowski, chyra a gdzie reszta.
7/10 dla filmu , 1/10 dla aktorek (nie wszystkich)
I tu mamy ciekawą rozbieżność zdań, bo film o ile nie rewelacyjny a "tylko" dobry/bardzo dobry o tyle aktorstwo wg mnie świetne :) Wdzięczny film do pokazania swoich możliwości.
Dokładnie. To samo pomyślałam sobie po obejrzeniu filmu. Już dawno nie widziałam tak dobrego aktorstwa w polskim kinie. Szyc najbardziej mi się podobał, ale reszta też była świetna. O ile fabuła była ciężkostrawna i trudna w odbiorze, o tyle aktorstwo było genialne.
Dresiara była genialna ;)
Hm za krótki post. No to napiszę, że film oceniłem na 6. Ale sceny z dresiarą wymiatały :))
ta pani, co grała Andżelę akurat aktorką nie jest.
natomiast ta pani, która zagrała chociażby Magdę była według mnie genialna. Natasza również. wielki plus za aktorstwo dla tego filmu
Rzeczywiście, aktorstwo na wysokim poziomie. O Szycu nawet nie będę wspominać,Sonia z kobiet najlepsza :))), ale inne też ciekawe. Mnie się jeszcze strasznie podobała zamulona Ala, może nie aktorstwo, ale sama rólka, hehehe....