dobra obsada i dobre sceny,Sonia Bohosiewicz jest niemozliwa jak grzała w nos barszcz u Silnego
Mimo tego, że ten film to wielkie nieporozumienie, swoista parodia sama w sobie ośmieszająca nasz zaściankowy naród, to mimo tego były może 2-3 sceny, które przynajmniej można nazwać śmiesznymi i przykładem takiej sceny jest właśnie nadpobudliwe zachowanie Nataszy.
O znowu ten zakompleksiony nastolatek internetowy.
Zamiast pajacować lepiej idź pooglądaj Miasteczko South Park.
Pytam ponownie dziecko drogie, czy obejrzałeś miasteczko South Park. Nie odpowiedziałeś na moje pytanie?
Więc czekam na odpowiedź młody. Może jakąś nagrodę dostaniesz. ;)
Jeśli uważasz że South Park jest dla dzieci to masz poważny problem ze sobą, a tak w ogóle to ma 26 lat, chłopczyku.Naucz się szacunku dla starszych.
Jeśli ty masz 26 lat młody, to ja mam 53. Pomijając to, zdecyduj się ile "naprawdę" masz lat, bo w sąsiednim temacie napisałeś, żebym sugerował się twoim nickiem, gdzie widnieje liczba 25, a teraz piszesz, że "masz" 26 lat. Zdecyduj się w końcu. Poza tym naucz się czytać uważnie "25 lub 26-latku": nigdzie nie napisałem, że South Park jest dla dzieci, ale i tak zdecydowana większość dzieciaków to ogląda, bo myśli, że będą mądrzejsi i bardziej doroślejsi jak obejrzą coś dla dorosłych. I ty się do tego grona zaliczasz (jeśli w ogóle obejrzałeś choć jeden odcinek).
To były moje ostatnie słowa skierowane do ciebie. Odpuszczam, bo nie widzę sensu dalszej dyskusji ze sfrustrowanym nastolatkiem z problemami emocjonalnymi. Bye.
Film był zajebisty, nie wiem czemu ma tak niskie oceny. Może dlatego że nie ma w nim za dużo strzelania i wybuchów...
Scena świetna, Sonia pokazała swój talent aktorski. Wcześniej kojarzona była z raczej bardziej kobiecych ról. Tutaj przełamała swój wizerunek i pokazała na co ją stać. Film jak dla mnie bardzo dobry. Szyc też dobrze wybrnął ze swojej roli. Pierwszy raz z książką miałam styczność kilka lat temu i podobnie jak p. Żuławski po 10 stronach poległam.
Też uważam ,że ten film był świetny. Lubię takie parodie, może w końcu niektórzy otworzą oczy. Za horendalne ceny w solarium - śmierć!
DesertEagle nie bardzo zrozumiałam Twoją wypowiedź ;) Na pewno piszesz o Wojnie Polsko-Ruskiej?