PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=298581}
5,1 197 tys. ocen
5,1 10 1 197214
6,1 63 krytyków
Wojna polsko-ruska
powrót do forum filmu Wojna polsko-ruska

dobra obsada i dobre sceny,Sonia Bohosiewicz jest niemozliwa jak grzała w nos barszcz u Silnego

ocenił(a) film na 10
ostryrobcio

to chyba najlepsza scena w filmie

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ostryrobcio

Mimo tego, że ten film to wielkie nieporozumienie, swoista parodia sama w sobie ośmieszająca nasz zaściankowy naród, to mimo tego były może 2-3 sceny, które przynajmniej można nazwać śmiesznymi i przykładem takiej sceny jest właśnie nadpobudliwe zachowanie Nataszy.

ocenił(a) film na 10
Sebosmen

o znowu ten "ZNAFCA" horrorów

vince25xx

O znowu ten zakompleksiony nastolatek internetowy.
Zamiast pajacować lepiej idź pooglądaj Miasteczko South Park.

ocenił(a) film na 10
Sebosmen

"nastolatek" a to dobre, prawie jak South Park

ocenił(a) film na 10
vince25xx

i pooglądaj sobie Epokę Lodowcową, dziecko drogie

vince25xx

I co obejrzałeś sobie South Park? Gdzie występują bohaterowie na twoim poziomie rozwoju ty pajacu.

ocenił(a) film na 10
Sebosmen

Ta wypowiedź tylko potwierdza jaki z ciebie dziecinny idiota.

vince25xx

Pytam ponownie dziecko drogie, czy obejrzałeś miasteczko South Park. Nie odpowiedziałeś na moje pytanie?
Więc czekam na odpowiedź młody. Może jakąś nagrodę dostaniesz. ;)

ocenił(a) film na 10
Sebosmen

Jeśli uważasz że South Park jest dla dzieci to masz poważny problem ze sobą, a tak w ogóle to ma 26 lat, chłopczyku.Naucz się szacunku dla starszych.

vince25xx

Jeśli ty masz 26 lat młody, to ja mam 53. Pomijając to, zdecyduj się ile "naprawdę" masz lat, bo w sąsiednim temacie napisałeś, żebym sugerował się twoim nickiem, gdzie widnieje liczba 25, a teraz piszesz, że "masz" 26 lat. Zdecyduj się w końcu. Poza tym naucz się czytać uważnie "25 lub 26-latku": nigdzie nie napisałem, że South Park jest dla dzieci, ale i tak zdecydowana większość dzieciaków to ogląda, bo myśli, że będą mądrzejsi i bardziej doroślejsi jak obejrzą coś dla dorosłych. I ty się do tego grona zaliczasz (jeśli w ogóle obejrzałeś choć jeden odcinek).
To były moje ostatnie słowa skierowane do ciebie. Odpuszczam, bo nie widzę sensu dalszej dyskusji ze sfrustrowanym nastolatkiem z problemami emocjonalnymi. Bye.

użytkownik usunięty
Sebosmen

masz cos do south park ? goju?;]

użytkownik usunięty

gnoju ;D

ocenił(a) film na 9
ostryrobcio

Film był zajebisty, nie wiem czemu ma tak niskie oceny. Może dlatego że nie ma w nim za dużo strzelania i wybuchów...

ocenił(a) film na 8
ostryrobcio

Scena świetna, Sonia pokazała swój talent aktorski. Wcześniej kojarzona była z raczej bardziej kobiecych ról. Tutaj przełamała swój wizerunek i pokazała na co ją stać. Film jak dla mnie bardzo dobry. Szyc też dobrze wybrnął ze swojej roli. Pierwszy raz z książką miałam styczność kilka lat temu i podobnie jak p. Żuławski po 10 stronach poległam.

ocenił(a) film na 8
ostryrobcio

Większość scen bad tripowych była mega...w stylu Las Vegas Parano

ocenił(a) film na 9
ostryrobcio

Też uważam ,że ten film był świetny. Lubię takie parodie, może w końcu niektórzy otworzą oczy. Za horendalne ceny w solarium - śmierć!

ocenił(a) film na 8
ostryrobcio

DesertEagle nie bardzo zrozumiałam Twoją wypowiedź ;) Na pewno piszesz o Wojnie Polsko-Ruskiej?

ocenił(a) film na 1
ostryrobcio

Moim zdaniem ten film to kompletna porażka. Nie oglądałem większego (za przeproszeniem) główna. Ledwo dotrwałem do końca po 5 torsjach i 3 zapaściach zobaczyłem napisy i ten moment filmu spodobał mi się najbardziej. DNO i 3 metry mułu.