PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=627813}

Wojownicy tęczy: Seediq Bale

Sàidékè Balái
2011
7,3 2,3 tys. ocen
7,3 10 1 2265
5,2 5 krytyków
Wojownicy tęczy: Seediq Bale
powrót do forum filmu Wojownicy tęczy: Seediq Bale

szkoda że napisów nie ma, bo z chęcią bym sobie zobaczył a w kinach raczej się nie
doczekam

ocenił(a) film na 8
markin

http://www.subtitlesz.com/download/warriors-of-the-rainbow-seediq-bale-part-1-20 11-1080p-bluray-avc-truehd7-1-hdchina-eng-srt-id1862778

ocenił(a) film na 6
fabio

angielskie,lepsze takie niż język tajski ale myślę że kolega markin miał na myśli napisy w naszym ojczystym języku

ocenił(a) film na 8
norania0

każdy chyba zna co najmniej jeden język obcy...

ocenił(a) film na 6
fabio

No tak sami poligloci.Mieszkam w Wali od pięciu lat i język angielski nie jest mi obcy,ale nie mów mi że oglądanie filmu z napisami angielskimi to czysta przyjemność. I śmiem wątpić żeby każdy znał co najmniej jeden język obcy.

ocenił(a) film na 8
norania0

"Mieszkam w Wali od pięciu lat i język angielski nie jest mi obcy"
wątpię, z ojczystym masz problem...

ocenił(a) film na 6
fabio

następny Mongoł

ocenił(a) film na 6
norania0

Wyskoczył z angielskimi napisami pajac a propos które już dawno były dostępne i świruje.C

ocenił(a) film na 6
ocenił(a) film na 8
norania0

Walia, do Walii, ku Walii, Walię, Walią, w Walii

zabłyśniesz w towarzystwie, nie dziękuj

norania0

O losie, jak można mieszkać w Walii pięć lat i nie znać w bardzo dobrym stopniu języka? Naprawdę nie ma się czym chwalić:/

ocenił(a) film na 6
Verasigh8

Ha ha następny to była zwykła pomyłka pośpiech podczas pisania to wszystko.A Ciebie w stolicy nie nauczyli poprawnie budować zdań?

ocenił(a) film na 7
norania0

Nie macie się o co kłócić?
ps. brakuje Ci wszędzie znaków interpunkcyjnych, więc strofowanie innych jest nie na miejscu. :F

ps. 2 Jeśli kogoś interesuje, to nanoszę poprawki na drugą część, więc proszę o jeszcze trochę wyrozumiałości. Najpóźniej jutro wrzucę tłumaczenie na ogólnodostępne portale. Niestety miałem ważniejsze sprawy na głowie :F

norania0

Norania, nie przejmuj się trolami. Gimboje jak już nie mają kasy z kieszonkowego, żeby kupić nowe gry komputerowe i zaczynają się nudzić, to wchodza na fora internetowe i wypisują takie "o kant dupy rozbić" komentarze. Poligloci i poloniści od siedmiu boleści...

Wracając do tematu: też czekam na napisy PL!:)

ocenił(a) film na 6
WiCCaN

No cóż tak to już jest na Polskich forach,stronach itd.WiCCaN napisy polskie są już dostępne-pozdro.

ocenił(a) film na 7
markin

Dziś wrzucę, ale ostrzegam, że są autorskie :) Dostępne angielskie zawierają kwestie, których nie ma w filmie. Wprowadzę poprawki posiłkując się rosyjskimi.

ocenił(a) film na 5
markin

z wgranymi napisami ma np chomik xlodop