szkoda że napisów nie ma, bo z chęcią bym sobie zobaczył a w kinach raczej się nie
doczekam
http://www.subtitlesz.com/download/warriors-of-the-rainbow-seediq-bale-part-1-20 11-1080p-bluray-avc-truehd7-1-hdchina-eng-srt-id1862778
angielskie,lepsze takie niż język tajski ale myślę że kolega markin miał na myśli napisy w naszym ojczystym języku
No tak sami poligloci.Mieszkam w Wali od pięciu lat i język angielski nie jest mi obcy,ale nie mów mi że oglądanie filmu z napisami angielskimi to czysta przyjemność. I śmiem wątpić żeby każdy znał co najmniej jeden język obcy.
"Mieszkam w Wali od pięciu lat i język angielski nie jest mi obcy"
wątpię, z ojczystym masz problem...
Wyskoczył z angielskimi napisami pajac a propos które już dawno były dostępne i świruje.C
Walia, do Walii, ku Walii, Walię, Walią, w Walii
zabłyśniesz w towarzystwie, nie dziękuj
O losie, jak można mieszkać w Walii pięć lat i nie znać w bardzo dobrym stopniu języka? Naprawdę nie ma się czym chwalić:/
Ha ha następny to była zwykła pomyłka pośpiech podczas pisania to wszystko.A Ciebie w stolicy nie nauczyli poprawnie budować zdań?
Nie macie się o co kłócić?
ps. brakuje Ci wszędzie znaków interpunkcyjnych, więc strofowanie innych jest nie na miejscu. :F
ps. 2 Jeśli kogoś interesuje, to nanoszę poprawki na drugą część, więc proszę o jeszcze trochę wyrozumiałości. Najpóźniej jutro wrzucę tłumaczenie na ogólnodostępne portale. Niestety miałem ważniejsze sprawy na głowie :F
Norania, nie przejmuj się trolami. Gimboje jak już nie mają kasy z kieszonkowego, żeby kupić nowe gry komputerowe i zaczynają się nudzić, to wchodza na fora internetowe i wypisują takie "o kant dupy rozbić" komentarze. Poligloci i poloniści od siedmiu boleści...
Wracając do tematu: też czekam na napisy PL!:)
No cóż tak to już jest na Polskich forach,stronach itd.WiCCaN napisy polskie są już dostępne-pozdro.
Dziś wrzucę, ale ostrzegam, że są autorskie :) Dostępne angielskie zawierają kwestie, których nie ma w filmie. Wprowadzę poprawki posiłkując się rosyjskimi.