PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=632382}

Wróg numer jeden

Zero Dark Thirty
2012
7,1 71 tys. ocen
7,1 10 1 71380
7,3 50 krytyków
Wróg numer jeden
powrót do forum filmu Wróg numer jeden

słaby

ocenił(a) film na 3

Bardzo kiepski film. Wychodzi na to, że Osamę wytropiła jakaś rozhisteryzowana pszczółka Maya z ADHD. Nie wiem, czy taki był zamiar twórców ale przez cały film trzymałem stronę terrorystów, a po filmie zacząłem się zastanawiać kto ma rację w tej wojnie.

ocenił(a) film na 10
kriso13

może na co dzień też trzymasz stronę terrorystów? Skoro zastanawiasz się nad słusznością tej wojny. jesteś po ich stronie? Wolałbys żeby to oni narzucali dzisiaj warunki dla narodów tego świata? A może chciałbyś ekspansji muzułmanów w Europie? I opanowania Starego Kontynentu przez Islam?

ocenił(a) film na 5
LuBe

Każdy ma prawo wyrażać swoją opinie, nie musisz od razu tak agresywnie reagować.

ocenił(a) film na 10
olaflapjack

Ja agresywny? No coś Ty. Tak tylko grzecznie zapytałem

ocenił(a) film na 7
LuBe

kriso po prostu trzyma stronę tych "słabszych"kimkolwiek oni by byli :P

ocenił(a) film na 9
aronn

poczytaj troche książek w tym temacie. to zmienisz zdanie.

LuBe

bezczelnie broniąc USrael . Mam oba narody w dupie ale dlaczego tak skur^#@!& zależy tak na ropie by zabijać swoich

ocenił(a) film na 10
HardKoks

w Afganistanie nie ma ropy. A jeśli nawet jest to w ilościach mniejszych niż w Polsce i byłoby to nieopłacalne dla USA. Pomyliły Ci się wojny kolego.

ocenił(a) film na 3
LuBe

Jemu na pewno chodziło o 9/11, ale ty nie złapałeś :)

ocenił(a) film na 9
kriso13

Pewnie nie oglądali nigdy Pszczółki Mai... A film nie wiem czy nie najlepszy z grona nominowanych, niby widać jak żmudna jest praca agentów terenowych, a jednocześnie wciąga i zaskakuje.

kriso13

Po raz kolejny US and A ratuje świat. God bless America! + ładna pani w garsonce = Oscar murowany