Bardzo kiepski film. Wychodzi na to, że Osamę wytropiła jakaś rozhisteryzowana pszczółka Maya z ADHD. Nie wiem, czy taki był zamiar twórców ale przez cały film trzymałem stronę terrorystów, a po filmie zacząłem się zastanawiać kto ma rację w tej wojnie.
może na co dzień też trzymasz stronę terrorystów? Skoro zastanawiasz się nad słusznością tej wojny. jesteś po ich stronie? Wolałbys żeby to oni narzucali dzisiaj warunki dla narodów tego świata? A może chciałbyś ekspansji muzułmanów w Europie? I opanowania Starego Kontynentu przez Islam?
Każdy ma prawo wyrażać swoją opinie, nie musisz od razu tak agresywnie reagować.
bezczelnie broniąc USrael . Mam oba narody w dupie ale dlaczego tak skur^#@!& zależy tak na ropie by zabijać swoich
w Afganistanie nie ma ropy. A jeśli nawet jest to w ilościach mniejszych niż w Polsce i byłoby to nieopłacalne dla USA. Pomyliły Ci się wojny kolego.
Pewnie nie oglądali nigdy Pszczółki Mai... A film nie wiem czy nie najlepszy z grona nominowanych, niby widać jak żmudna jest praca agentów terenowych, a jednocześnie wciąga i zaskakuje.