nie mial nic wspolnego z atakami (prowokacja ) z 11 wrzesnia a go zabili . film mnie niekiedy bawil i tyle . hamerykanski patos i nic wiecej ale obejrzec mozna , daje 4
dobry jestes! sami ostatnio z kolegami poruszalismy ten temat i tez kazdy zauwazyl ze przeciez nikt nie pokazal jego ciala . w koncu jesli go tak zapalczywie scigali to powinni pokazac zwłoki.
Ciało podobno wrzucili do morza, a po internecie krazyły zdjęcia z Ossamą, jak miał postrzał w głowę.
Ale dla mnie to tez absolutnie bez sensu by wywalać od razu zwłoki czlowieka, który był przez tak wielu poszukiwany ;f
akurat wrzucenie go do morza nie było takie całkiem bez sensu, muzułmanie pokazywali by jego zakrwawione i podziurawione zwłoki na prawo i lewo robiąc z niego męczennika, a miejsce jego pochówku stało by się miejscem kultu, ale z drugiej strony powinni podać opinii publicznej jakiś wiarygodny dowód jego śmierci , przerywając spekulacje i teorie spiskowe. Pozdrawiam
Nie o to mi chodziło. Ciało powinni zabrać, i zbadać. poddać analizie. W końcu cały świat się temu przyglądał. Druga sprawa, to też mi ta sprawa śmierdzi- że Ossama był tylko kozłem ofiarnym.
Tak tak oczywiście, spisek, kasety z wypowiedziami Osamy sfałszowane, oświadczenia Al Quaedy sfałszowane, terroryści sfałszowani. Nie ma to jak łykac bzdury i jeszcze cieszyc się ze swej przenikliwości.
kurde wiesz spisek nie spisek z sadama zrobili dyktatora majacego niebezpieczna bron podczas gdy tak napraw2de nic nie mial moze i osamie przybili ataki? kto to wie / ja watpie aby mial takie mozliwosci ale to tylko moja opinia
Po co jakieś tajne agencje wywiadowcze jak w Polsce mamy speców przed monitorami, którzy w momencie nawet największe spiski wykryją... Żałosne.
zalosne powiadasz ? A MI SIE WYDAJE ZE STARY OSAMA NIE BYLBY W STANIE PRZEPROWADZIC TAKIEJ OPERACJI I NA TAKA SKALE W DODATKU NA TERENIE NAJWIEKSZEGO MOCARSTWA SWIATA . to nie jest wysadzenie samochodu pulapki czy wdarcie sie do szkoly czy instytucji aby wystrzelac zakladnikow .bin laden byl wrogiem usa wysadzil im mbasade w kenii powaznie uszkodzil niszczyciel w zatoce perskiej ale to wszystko na co chyba bylo by go stac .staranowacdwa najwieksze budynki w n yorku ?i to w odstepie kilkudziesieciu minut?gdzie juz po1 -szym ataku i braku lacznosci z drugim samolotem f-16 powinny go rozwalic w powietrzu?naprawde troche to dziwne.sluchaj nie jestem i nie bylem zwolennikiem teorii spiskowych , ale to mi po prostu nie pasuje i tyle .
A atak na Pentagon? Biegli podawali informację że niemożliwe byłoby dokonanie manewru jakiego dokonał pilot
no widzisz jak to z toba jest ! ja ci tlumacze logicznie ze nie wiere zeby mial mozliwosci zrobic cos takiego a ty wysylasz mi linki do teori spiskowych .
Co by nie mówić to po obejrzeniu tych teorii spiskowych powinieneś jeszcze bardziej wierzyć w swoją teorię. Jeśli to co przedstawiają w tym filmie to prawda rzeczywiście tych niejasności jest sporo. My zwykli, szarzy ludzie możemy sobie tylko gdybać. Może to kiedyś wypłynie, jak było naprawdę, ale wątpię w to. Co by tutaj nie mówić USA miało pretekst i zyskało na tym. Wiadome surowce i, że nic nie napędza tak gospodarki jak wojna.
z reka na sercu ! znam ten film ale nie obejrzalem nawet do polowy ) za dlugi i tyle) poltergeist tez znam i tez nie gladalem )za dlugi)-powtarzam raz jeszcze watpie aby mial takie mozliwosci techniczne logistyczne itp.tak jak napisales moze kiedys sprawa ujrzy swiatlo dzienne -- moze .... kiedys
Skąd ta pewność że to prowokacja?
Nie odpowiedziałeś mi jeszcze na pytanie z sąsiedniego tematu.
A jestem bardzo ciekaw bo przedstawiłeś jakąś niesłychaną, alternatywną wersję historii.
Trochę jak w "Vaterland" Harrisa.
uwazam ze nie bylby w stanie zorganizowac takiej akcji , na taka skale . tpo przekracza mozliwosci niektorych panstw a co dopiero organizacji .
A co, myślisz że Al Qaeda to kilku brodatych kolesi z kałachami w turbanach siedzących gdzieś w jaskiniach Tora Bora?
aaaaaaaaaaa jasne ze nie zwlaszcza ze osama byl z jednym z bogatszych ludzi w arabi saudyjskiej .jednakze w dalszym ciagu poddaje w watpliwosc udzialu jego na taka skale.
nie wiem kto
dla ropy np. i gazu ziemnego
elmo samoloty uderzyly ? uderzyly! osama? watpie , kto ? niewiem
bez k....a zadnych teorii spiskowych po prostu watpie i tyle -chyba moge?taka operacja to nie wydzenie autobusu czy porwanie dla okupu . cos takiego przygotowuje sie latami CIA i inne org maja taki wywiad ze na bank by cos znalazly i zapobiegly temu. to przekracza zdolnosci al kaidy . po takiej org predzej bym sie spodziwal jakis spektakularnych akcji na terenie stanow -wybuchy samobojcze ataki itp .OWP jak istniala bardziej mogla by sie pokusic o cos podobnego bo miala sympatykow w calym muzulmanskim swiecie i Arafat ktory byl charyzmatyczniejszym przywodca jak osama . nie po prostu trudno mi uwierzyc ze to zaplanowal ten koles i tyle
Chłopie, cofnij się może o 24 lata i zacznij śledzić wszystko od początku.
OWP zdecydowanie ma zwolenników w całym muzułmańskim świecie a największymi z nich na pewno są Ali Chamenei i Mahmud Ahmadineżad.
I nie wypowiadaj się proszę na tematy o których nie masz pojęcia.
mam pojecie co pisze . w dalszym ciagu podtrzymuje w watpliwosc jej udzialu takiej akcji
a gdzie ja napisalem cos o spisku?otworz okno i aczerpnij swiezego powietrza jak ci slabo ,szklanka wody tez sie przyda
Napisałeś, że zamachy na WTC to prowokacja i że nie miał z nimi nic wspólnego, co jest totalną bzdurą i głupią teorią spiskową, na którą nie ma kompletnie żadnych dowodów.
Właśnie niektórzy niestety są takimi młodymi pelikanami i łykają głupiutkie teorie spiskowe, na które nie ma kompletnie żadnych dowodów.
Nie, lepiej myśleć, opierać się na faktach i zdrowym rozsądku, a nie sugerować się durnymi filmikami z youtube, przerobionymi zdjęciami, i informacjami ze stron typu niewiarygodne.pl
Myśleć,opierać się na wiedzy z zakresu np pożarnictwa,metalurgi,wiedzy o środkach wybuchowych i portalami nie tylko polskimi (ale ty musisz już startować z ironią z jakimś badziewiem)...żyj sobie dalej w błogostanie niewiedzy.
Właśnie m.in. na takiej wiedzy się opieram. Już wiele osób próbowało wcisnąć mi kit, że budynek powinien wytrzymać, że w Pentagon walnęła rakieta, że znaleziono niespalone dokumenty terrorystów itp, itd.
Żyj sobie w przeświadczeniu, że masz rację.
to oświeć mnie np gdzie nagrania z kamer Pentagonu,okolicznych kamer w mieście gdzie liczymy je na setki tysięcy (CCtV)?..wyparowały pewnie.eeh,żałośnie sprowadzasz dyskusję.Pozdrawiam
Ci, którzy tworzyli teorie spiskowe kłamali, że w Pantagon uderzyła rakieta, i że nie ma żadnych śladów samolotu, podczas gdy wokoło walały się części samolotu.
Przecież jest wiele filmów pokazujących ten zamach. Zresztą, szukasz dziury w całym. Udowodnij mi po prostu, że był to zamach przygotowany przez USA (jak głosi teoria spiskowa), że WTC zostało wysadzone, że w Pentagon uderzyła rakieta itd.
pokaż mi chociaż jeden na którym widać lecący na Pentagon samolot i jego uderzenie,tyle.I nie odwracaj "kota ogonem"
hahahhahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!i oprócz tego żałosnego nagrania nie ma nic,jeśli ty w to wierzysz to ja nawet z tobą nie piszę bo nie mam niestety szacunku dla takich nieuków(no chyba że jesteś młody wiekiem).
Jak czytam twoje posty to nie wierzęXDXD
Spodziewałem się takiej odpowiedzi. Gdy coś nie pasuje do twojej teorii o spisku, uważasz to za manipulację mediów i rządu. Czy relacje świadków też są wg. ciebie zmanipulowane. Pewnie im zapłacono i zastraszono ich. No ale co w takim razie ze szczątkami samolotu? Co ze szczątkami ciał, czarnymi skrzynkami, zapisem lotu? To wszystko jest zmanipulowane? Dlaczego? Bo ty tak twierdzisz?
Oczywiście teraz nawet nie chcesz już ze mną pisać, choć zapewne na swoją teorię masz masę przytłaczających dowodów, które mógłbyś tu przedstawić, a przy tym z ręką w nocniku obaliłbyś wszystko co wcześniej napisałem, ale po co skoro jestem nieukiem.... typowe.
NIE TYPOWE.Nie masz pojęcia o Islamie, muzułmanach,terroryźmie i walisz gafę za gafą a ja mam z tobą dyskutować???wolę poogladąć rozmrażającą się lodówkę,bo to dostarczy mi więcej nauki niż nędzna polemika z tobą.
Dalej nic nie wynika z twojego pisania. Napisz gdzie te gafy walnąłem, bo na razie to ja staram ci się coś wytłumaczyć, a ty się pieklisz, że jestem nieukiem, przy czym nie wyjaśniasz tego mojego nieuctwa. Po prostu: nie bo nie.
NAPISAŁEM-NIE WIDZĘ SENSU DYSKUSJI Z KIMŚ,KTO:
- JAKO POPARCIE SWOJEJ TEZY PRZEDSTAWIA FILMIK OGÓLNY,NA KTÓRYM NIC NIE WIDAĆ
-RELACJE ŚWIADKÓW Z YOUTUBA I PROPAGOWANYCH PRZEZ MEDIA KTÓRE SPRZEDAŁBY WŁASNĄ MATKĘ
-KOMUŚ KTO WPLATA LISTĘ Z PESHAWARU,JAKO JAKIŚ DOWÓD NA ZAMACHY NA WTC,CHOC BYŁ TO INNY CZAS I CHODZIŁO O CO INNEGO.
-POPEŁNIASZ BŁĘDY W PISOWNI UGRUPOWAŃ NAPPRZYKŁAD (a chcesz prowadzić szalenie merytoryczną dyskusję).
Z tych i kilku innych powodów uważam cię za niedouczonego,a zgrywającego na forum mega speca.
Jaką liste z Peshawaru, o czym ty piszesz?
Gdzie te "błędy w pisowni"?
"Relacje świadków z youtube i propagowanych przez media, które sprzedałyby własną matkę"- i tu właśnie wychodzi z ciebie fan spisku. Po prostu nie pasują ci te relacje, więc uznałeś ja za manipulację.
Okej, nic nie widać na filmiku. Przyjmijmy, że go nie ma. W takim razie skąd wzięły się szczątki samolotu i ludzi? Pewnie albo manipulacja, albo nie napiszesz, bo nie będziesz gadał z niedouczonym typkiem.....
Polecam: http://www.debunking911.com/