PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=632382}

Wróg numer jeden

Zero Dark Thirty
2012
7,1 71 tys. ocen
7,1 10 1 71380
7,3 50 krytyków
Wróg numer jeden
powrót do forum filmu Wróg numer jeden

Przepraszam,ale dla mnie 2,37 min tego filmu to była męka.Jakby film trwał 120 min było by o wiele lepiej.i postać May była po prostu wkurzająca.Ten tekst że "to ona jest tym sku....." ' albo to pisanie po szybie.typowa amerykańska "super girl".to ma być kandydat na Oskara?

adamkocemba

Dobranocki trwaja kilkanascie minut wiec daj sobie spokoj z ogladaniem ambitnych filmow

ocenił(a) film na 5
bibunio89

ten film ambitny?ha,ha.doooobreeeee :)
teraz wszystko się wyjaśniło!!dziękuję że mnie uświadomiłeś że to jest ambitne kino!!

ocenił(a) film na 6
adamkocemba

Niestety ( a może i stety) muszę się z Tobą zgodzić. Film jest stanowczo za długi. O ile początek i koniec jest dobry i warty uwagi, to reszta jest zbędna i niepotrzebnie przeciągana. W moim odczuciu główna bohaterka była tak irytująca i przerysowana, że aż nieprawdziwa. Po dobrym "The hurt locker" spodziewałam się czegoś lepszego, może gdyby większość filmu nie była o d...e Maryny (przepraszam za wyrażenie) byłoby to warte Oskara.
No i koniec końców do kina ambitnego zaliczyć tego nijak się nie da, ot film poruszający kontrowersyjny temat, dający pretekst do podyskutowania na poważne tematy, ale koło kina ambitnego to nawet nie leżało. Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 5
biedroneczka_90_8

Ludzie w Brzegu i potrafią się bawić na weselach i znają się na filmach.
Pierwsze sprawdziłem w tamtym roku,drugiego właśnie się dowiedziałem.
Pozdrawiam Brzeg!

ocenił(a) film na 6
adamkocemba

No tak Filmwebowy lokalizator IP jest bardzo skrupulatny. Nie jestem z Brzegu, ale też z opolskiego :) U nas wszyscy potrafią się dobrze bawić na weselach :D