PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=530950}

Wszystkie odloty Cheyenne'a

This Must Be the Place
2011
7,1 44 tys. ocen
7,1 10 1 43657
6,9 34 krytyków
Wszystkie odloty Cheyenne'a
powrót do forum filmu Wszystkie odloty Cheyenne'a

.....

ocenił(a) film na 5

Pomysł był dobry, niektóre dialogi nawet ciekawe , ekscentryczny bohater inny od innych ale
standardowo zakończenie wszystko spaprało.

ocenił(a) film na 7
roarr

Dlaczego zakończenie wszystko spaprało? Cheyenne w końcu się zmienił, postanowił zmyc makijaż i zmienic fryzurę, zacząc życie jakby od nowa. Według mnie scena bardzo wzruszająca.

ocenił(a) film na 5
polikuh5

Ustosunkuję się do zajmowanej przeze mnie pozycji. Sądzę iż zakończenie było banalne i oklepane. Metamorfoza pod koniec filmu jest dosyć przereklamowanym motywem w świecie kina.Według mnie końcówka całkowicie nie współgrała z resztą filmu, była jakby wycięta z ckliwej komedii romantycznej co wpłynęło na moją ocenę.

roarr

a może zmianił się jednorazowo żeby zrobic przyjemność tej babce, w filmie pada zdanie, że "wdzięczność jest czymś najlepszym na świecie" mniej więcej tak to brzmiało. A ona była mu wdzięczna wg mnie :]
podobnie jak kelnerka, czy ten niemiec :)
takie mam wnioski na świeżo, ale na pewno wrócę do tego filmu, może coś jeszcze odnajdę.

ocenił(a) film na 5
espe2h

Jednorazowa zmiana wzięłabym to pod uwagę jednakże dla mnie takie rozumowanie jest odrobinę nielogiczne.

ocenił(a) film na 8
roarr

Film świetny, na pewno do niego wrócę! Sean Paul jest tutaj cudowny. Co do końcówki. Czy nie widzisz tej symboliki? Masz rację z tą metamorfozą - jest przereklamowana, ale w tym filmie myślę, że prawidłowa. Pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 5
movie_mania

wololo Sean Paul .? chyba Penn to tak po pierwsze. Motywy przereklamowane pozostaną jedynie motywami przereklamowanymi nie ma się co łudzić w żadnym wcieleniu metamorfoza pod koniec filmu nie będzie prawidłowa(wg mnie).

ocenił(a) film na 8
roarr

oczywiście Penn. Sorry. Mamy inne zdanie na ten temat - ot co. Widocznie nieco inaczej odbieramy ten film.

ocenił(a) film na 5
roarr

racja - nie postarali się pod koniec