PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=530950}

Wszystkie odloty Cheyenne'a

This Must Be the Place
2011
7,1 44 tys. ocen
7,1 10 1 43657
6,9 34 krytyków
Wszystkie odloty Cheyenne'a
powrót do forum filmu Wszystkie odloty Cheyenne'a

6/10

ocenił(a) film na 5

Sam nie wiem co myśleć o tym filmie. Nawet nie wiem czy mi się podobał czy nie...
Ciężko go ocenić na prawde.

reptile2006

Witaj w klubie. Też nie wiem jak go potraktować. Każda ocena od 1 do 10 może być dla niego właściwa i uzasadniona. Jednocześnie śmieszy i wkurza, czasami porywa, czasami przynudza. Jest kilka świetnych scen i kilka nijakich. Aktorstwo bardzo dobre, muzyka też, ale mnie główny bohater jakoś tak...irytował. Może to jego wygląd, może sposób mówienie i jakaś taka rozlazłość. Wiem że to efekt zamierzony ale mimo wszystko działa mi nieco na nerwy.

ocenił(a) film na 6
ReveAnge

Myślę, być może się mylę że jest to trochę przerost formy nad treścią. Rozumiem że pewne sytuację są dwuznaczne i niejasne ale... Być może nie wszystko ja zrozumiałem ale w moim odczuciu film momentami był przekombinowany. I chwilami flegmatyczny. No i ten Indianin w samochodzie.... tego w ogóle nie skumałem. Dałem 6

Hadysz

Dla mnie raczej odwrotnie - przerost treści nad formą.Tak jakby twórcy mieli za dużo do powiedzenia i nie da rady tego zmieścić w formie filmu.

A indianie widocznie tak się przemieszczają - wsiadają do samochodów kiedy im się podoba a gdy uznają że są na miejscu to wysiadają :)