Tytuł filmu powinien brzmieć "Za dużo wszystkiego naraz" - długi, nudny i przekombinowany. Mniej więcej jak pizza, na której oprócz sera, kurczaka i pomodorów znajdują się m.in. orzeszki, lentilky, skittlesy, kiwi, anchovies, sos tabasco oraz sos karmelowy. Niestety, dla mnie nie do strawienia...
Dla ciebie nie do strawienia, dla inteligentniejszych od ciebie świetna zabawa i bardzo dobry film. Polecam wrócić do swoich ulubionych Netflix-owych oraz telewizyjnych produkcji.. (przynajmniej zaoszczędzisz trochę zamiast wydawać na kino, które ci się nie podoba bo nie rozumiesz)
Ha, ha, ha!!! Na jakiej podstawie masz prawo oceniać moją inteligencję??? To czy film się podoba czy nie to jest rzecz gustu, nie inteligencji!!! Jak śmiesz pisać na podstawie mojej krótkiej wypowiedzi, że nie rozumiem treści i ptzesłania filmu??? Po prostu film nie odpowiada mojej estetyce, moim preferencjom, ot co!!! A Netfilxa i telewizji w ogóle nie oglądam, jeżeli cię to interesuje. Chodzę TYLKO do kina, uwielbiam wiele różnorodnych filmów. Więc lepiej piętnaście razy się zastanów, zanim ocenisz oraz obrazisz nieznajomą osobę na podstawie jednego jej komentarza!!!
Sama się zastanów piętnaście razy zanim wybierzesz się na film, który ci się nie spodoba. Żeby coś w tobie obrazić musiałabyś to mieć a patrząc na twój gust filmowy masz sieczkę z mózgu zamiast wyrobionego gustu i wyrobionej wiedzy kinematograficznej. Każdy lubi co innego więc czemu robisz "wysryw" na film, który ci się nie podoba i go nie rozumiesz?
No właśnie - każdy ma swój gust filmowy i każdy MA do niego prawo!!! Ja na przykład szanuję, że film, który mi się podoba, może z jakiegoś powodu nie podobać się innej osobie. Dlaczego ty nie potrafisz tego zrozumieć??? Zgłosiłam już twoje komentarze do administratora jako obraźliwe. Naprawdę, radzę ci popracować nad swoimi emocjami oraz nieprzepracowaną frustracją. Żal mi ciebie, że musisz obrażać nieznajomą osobę, żeby podbudować swoje ego. Żegnam. Nie musisz czytać więcej moich komentarzy, skoro masz z nimi problem.
P.S. Wiesz, że z seansu, na którym wczoraj byłam, wyszła przed czasem mniej więcej połowa widzów??? Może nie jestem jednak osamotniona w swojej ocenie tego wiekopomnego dzieła???
Samo to, że się tak produkujesz i zgłaszasz mnie oznacza, że masz jakieś problemy ze sobą. To jest strona na której mamy spbie pomagać z wyborem oglądanego filmu lub prowadzić dyskusję na tematy filmów a nie próbować zniechęcać innych poprzez własne doznania.
Czytaj ze zrozumieniem moje wypowiedzi. Cały czas odnoszę się do tego, że każdy ma prawo do własnego zdania! A to, że ktoś ma odmienną opinię, nie oznacza, że nie jest inteligentny, albo że nie zrozumiał filmu!!! Sam piszesz, że mamy na tej stronie pomagać sobie z wyborem filmu. Dla ciebie jest to tożsame z prawem do obrażania innej osoby, dlatego zgłosiłam to jako nadużycie!!! Jeżeli jeszcze coś wymaga wytłumaczenia, to chętnie pomogę.
Ciebie nie da się obrazić więc wyluzuj z tymi oskarżeniami. I proszę pisz po polsku bo brzmisz jak troll jakiś.
Przeprowadzasz bezpośredni atak na osobę, która wyraziła SWOJE zdanie nikogo przy tym nie obrażając. Pora najwyższa dojrzeć a nie pisać jak nabuzowany małolat z wybujałym ego w stylu: "ja jestem oświecony a wy to ciemnota" a patrząc na Twoje oceny Panie krytyk jest to prawda ale g.no prawda.
Na pewno nie takim mikrym CH.jem jak Ty internetowa szczekaczko. Kozak w necie a pi.da w świecie. Cała prawda o Tobie trollu
Nie wiem jakim cudem można przed obejrzeniem filmu wiedzieć czy się on spodoba czy nie, więc pisząc "Sama się zastanów piętnaście razy zanim wybierzesz się na film, który ci się nie spodoba" ewidentnie udowadniasz, że jesteś większym debilem, niż pierwotnie zakładałam.
Filcowy Misio - Twój komentarz świadczy o tym, że jesteś debilem. Debilem zadufanym w sobie. Debilem-narcyzem.
W internecie mogę być kim chce. Tak samo jak ty farfoclem, który mnie stalkuje. Mino! Tu rozmawiamy o kinie i o gustach i guścikach tych, którzy nie wiadomo po co zabierają się za muzę jaką jest film.