jestem pewna że ta część będzie jeszcze lepsza od pierwszej, bardzo ciekawie się zapowiada
Już po premierze, nie mogę się doczekać kiedy będzie dostępny w Polsce! Piosenki są świetne, ciągle ich słucham. ;D
Film już jest dostępny w całkiem przyzwoitej wersji, ale napisów jeszcze brakuje (chyba, że angielskie Cię satysfakcjonują?). :)
Poważnie :) Widziałam na dwóch gryzoniach, które bardzo lubię, bo jest sporo na nich - ekhem - informacji. :D
Moim zdaniem druga część gorsza, ale też jest fajna, jakoś denerwowała mnie Fernandes, nie wiem dlaczego, jakaś taka wredna i nierzeczywista, najlepszy chyba dla mnie Anil Kapoor haha :) Piosenki zwłaszcza imprezowe są bardzo fajne, słucham ich w tej chwili cały czas, przestanę aż mi się w końcu znudzą. :)
Fernandes też mnie irytowała. Ta piosenka w klubie z nią i Saifem była taka nijaka. Generalnie piosenki szału nie robią, może poza "Allah Duhai Hai". A Anil Kapoor? W obu częściach był genialny. On i te jego owoce - nigdy tak nie płakałam ze śmiechu. :) Ameesha Patel tez mnie nieco irytowała w tym filmie. Jakoś Sameera Reddy była lepsza w roli nierozgarniętej asystentki. ;)
Pozdrawiam.
PS: Szukałam piosenki i natknęłam się na dość nietypową wersję "Allah Duhai Hai" http://www.youtube.com/watch?v=zSCQ3EZdfus
Śmiesznie brzmi. :)