PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9078}

Wyścig szczurów

Rat Race
2001
6,6 110 tys. ocen
6,6 10 1 109555
5,6 27 krytyków
Wyścig szczurów
powrót do forum filmu Wyścig szczurów

...piękne po prostu!Muzeum Klusa Barbiego i te sceny z autem Hitlera,no po prostu majstersztyk!Najlepsza oczywiście jest ta na spotkaniu kombatantów-widziałam ten film trzy razy,ale znowu rozpłakałam się ze śmiechu.Zresztą nie tylko to,jeszcze helikopter,krowa,zakładający się o wszystko milionerzy,Linbergh i zmiana płci :D, biedny Murzyn i panny Lucy,komedia jest świetna,a temu,kto jej nie widział,mogę powiedzieć tylko jedno:
Trzeba...było...kupić...wiewió rkę!

użytkownik usunięty
Esa

i ja się z tym zgadzam ;) śmiechu po pachy ;D chyba najlepsza komedia ze wszystkich

ocenił(a) film na 10
Esa

Jak dla mnie klasyk humoru absurdalnego, dzięki czemu muszę się z tobą zgodzić, ilość scen naprawdę śmiesznych jest olbrzymia, co do scen to jeszcze dodam samochód na radarze, no ale scena na spotkaniu kombatantów po prostu powala, ale ze śmiechu.

Pozdro:)

ocenił(a) film na 10
Esa

Ja też oglądałam ten film i się śmiałam. On jest super

HollyShort

TrZEBA BYŁO KUPIĆ WIEWIÓRKĘ! heheheheheehhe

HollyShort

TrZEBA BYŁO KUPIĆ WIEWIÓRKĘ! heheheheheehhe

max_c

widzialam to 2 raz, i caly czas ryłam ze śmiechu. boski film. rzesza i hitler wymiataja :)

Zoska7

Fajny był ten samochód ale dużo z niego nie zostało :)

ocenił(a) film na 10
Esa

zgadzam sie z przedmowcami ;]

widzialem film dawno temu, dzis postanowilem go sobie odswierzyc (polsat).
film naprawde swietny z masa smiesznych scen... polecam kazdemu ;)

Esa

tak...albo ta scena kiedy pan-kompletnie-pozbawiony-osob owości stał się ofiarą zakładu (no wiecie...marynarskie czapki i jaccuzi)... muzeum klausa barbiego powala :))

ocenił(a) film na 9
Esa

TRZEBA było kupić wiewiórkę, III Rzesza, balon i krowa....
Oglądałam ten film po angielsku,a i tak płakałam ze śmiechu:)))))

Esa

Najlepsza scena według mnie, to skok tego Monster Trucka i pokazane jak ci goście (nie pamietam jak sie nazywali w filmie) próbują wyjść z samochodu. Jak dla mnie poezja =]

Esa

a ja sie posmarkalem ze smiechu na scene " jest w fazie swistaka" chle, chle, chle, no po prostu pampaersa musialem miec zeby sie nie posikac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!