PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10016321}

Wybawienie

The Deliverance
2024
4,7 7,1 tys. ocen
4,7 10 1 7087
4,6 9 krytyków
Wybawienie
powrót do forum filmu Wybawienie

tak bym go pisał. Co się dzieje z tymi filmami? Alien-porażka, Lathimos-porażka, Lonlgegs-porażka, Deliverance-łooo jaka porażka. Wszystko reklamowane jako rewolucje i najlepsze filmy dekady a są to gnioty pierwszej wody. Deliverance jest tak żenująco nudny, ze losy bohaterów po 2 sekundach - pomijam sztampowe charakterystyki - przestają interesować. Miałem wrażenie, że jednak to jest bardziej dramat społeczny. generalnie filmy z czarnoskórymi aktorami bardziej idą w tą stronę Mama, GetOut , Us, i inne to dramaty obyczajowe. Liczyłem że Deliverance będzie jak Ouja, ale no nie jest...

dave_semafor

Odłóż internet bo sobie krzywdę zrobisz

insideyourmind30

może odniesiesz się chociaż w minimalnym stopni do mojej opinii, bo piszesz jak nastolatek a Twój komentarz nie ma najmiejszego sensu. Odłożyć interent bo co? Krzywde sobie robie że ja sobie napisałem swoj komentarz ktorego nie musisz czytac? Widzisz idiotyzm swojego wpisu - Ty odłóż interent bo cytając różne rzecy robisz sobie kzywdę. Ile masz dzieciaczku latek?

ocenił(a) film na 3
dave_semafor

Nie no taki rancik skończyć stwierdzeniem, że się liczyło na coś w stylu Ouja to jest niesamowite xd

dave_semafor

Alien był akurat dobry

dave_semafor

Alien był akurat świetny

LaureFin

wiecie, co kto lubi. Jeśli chcemy zapamiętać Obcego jako jakąś dziwną maszkarę no to ok. Mi nie pasuje taka formuła.