PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502282}

Wybuchowa para

Knight and Day
2010
6,2 74 tys. ocen
6,2 10 1 73694
4,5 17 krytyków
Wybuchowa para
powrót do forum filmu Wybuchowa para

:)

użytkownik usunięty

A moim skromnym zdaniem film jest bardzo fajny, choćby dzięki grze Cameron Diaz, która nawet tak beznadziejny film jak "the box. pułapka" była w stanie uczynić atrakcyjnym dzięki swojej kreacji aktorskiej.

Daj se pokój ona w ogóle grać nie umie. Już widzę na jakim poziomie twoje kino stoi.

Obcykany1

Całkowicie się zgadzam. Film moim znaniem zasługuje na uwagę aczkolwiek szkoda, że musiała go osłabić Cameron Diaz.

Istnieje szansa, że bym to obejrzał, gdyby nie to że gra tu Diaz. Jest tak beznadziejna, jak próba ataku na garnek plastikowym nożem.

użytkownik usunięty
sylvan666

Nie obejrzę tego filmu tylko dlatego że gra w nim Diaz.Nienawidzę jej! Jest brzydka i niezgrabna po prostu nie obejrzę filmu z nią bo każdemu daję 1,a nie chcę zaniżać średniej filmu ze względu na tę pokrakę. A szkoda bo tego lalusia Cruise'a lubię :)

ocenił(a) film na 8

A ja właśnie uważam, że Diaz była na miejscu. Nie jest genialną aktorką. Pewnie nigdy nie dostanie Oscara. Ale do komedii nadaje się w sam raz :-) A sam film jest całkiem przyjemny. Takie kino w sam raz na wakacje :-)

Saraghina

Popieram - kino na wakacje w sam raz. Ja też będę bronił Cameron Diaz. Była całkiem niezła. Za to za Cruise nie przepadam. No ale trudno - wpływu na obsadę nie miałem ;) Jakoś i jego czasem trzeba przecierpieć.

tysik___

To ja już nie wiem co wy robicie w wakacje. Oglądacie filmy w domu? Idźcie się napić z znajomymi xD