PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502282}

Wybuchowa para

Knight and Day
2010
6,2 74 tys. ocen
6,2 10 1 73695
4,5 17 krytyków
Wybuchowa para
powrót do forum filmu Wybuchowa para

Film ogolnie wypada dobrze w odbiorze. Fabula wciaga i troszke trzyma w napieciu. Akcja toczy sie dosc dynamicznie. Efekty wizualno-komputerowe sa dobre. Gra aktorska stoi na srednim poziomie. Calosciowo niestety produkcja jakos mnie nie urzekla. Wszyscy sie zachwycaja tym filmem, ale mi jakos nie przypadl do gustu. Jest fajny, przyswajalny, lekki w odbiorze, ale nic wiecej. Nawet humor jest taki malo smieszny w tym filmie. Wiele osob pisze, ze 'Wybuchowa para" jest lepsza od "Pan i Pani Kiler", jak dla mnie obie produkcje sa co najwyzej takie same, ale na pewno "Killers" nie jest gorsze. 6/10

Bambim

dude co jak co, ale w tym przypadku jest film z jajem , iskra, jakkolwiek by to zwal i jest choc scenariusz moze ma dziury wielkosci sera zoltego to nie porownuj filmu do Killers, bo tym przypadku aktorstwo bardziej juz drewniane byc nie moglo, a dialogi sa tak beznadziejne denne i bez polotu, ze chwilami sie czlowiek zastanawia po co i dlaczego tego knota oglada. Poza tym mysle, ze Tomek bije aktorsko i wyczynowo pantoflarza "Asztona".