Mam pytanie do osób, które takową posiadają. Z przodu na okładce napis "WERSJA ROZSZERZONA", z tyłu zaś wypisane materiały dodatkowe (Dzikie noce i szalone dni; Bostońskie dni i hiszpańscy rycerze; "Someday" - Black Eyed Peas i Tom Cruise; Reportaże o realizacji; Zwiastun kinowy). Tylko gdzie te materiały dodatkowe są? Nie ważne czy wybiorę na początku w menu wersję kinową czy rozszerzoną, a potem te materiały (extras) to i tak jest cały czas przekierowanie do drugiej wersji i tak w kółko. Gdzie są powyższe materiały??
Moja znajoma też ma tą płytę, ona szukała dodatków, ja też i chyba nie ma. Polscy dystrybutorzy pewnie się pomylili, albo dodatków nie wgrali, albo zaprojektowali złą okładkę płyty.
Albo zrobili to celowo. Nie zdziwiłbym się. Podobnie mam z filmem "Cesarzowa". Na pudełku jest napisane, że są dodatki, których na płycie nie ma. Podobno w jednym wydaniu "Wejścia Smoka" jest info o wydaniu 2-płytowym, a w środku jeden krążek. Słów brak...
Najlepsze, że kupiłem ten film w sobotę, czyli w dzień w którym "Wybuchowa Para" leciała po raz pierwszy w tv. Myślałem sobie brać - nie brać. W końcu wziąłem, bo przeważyło to, że na płycie były dodatki i wersja rozszerzona. Cena 10 zł więc koniec końców źle nie wyszedłem.
Wersja rozszerzona, znaczy że wybierasz w menu kinową czy rozszerzoną, to chyba logiczne, chodzi o kilka minut dłuższego filmu ze scenami które nie były wyświetlane w kinach.