PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502282}

Wybuchowa para

Knight and Day
2010
6,2 74 tys. ocen
6,2 10 1 73695
4,5 17 krytyków
Wybuchowa para
powrót do forum filmu Wybuchowa para

[UWAGA SPOJLER-] Byłem bardzo nastawiony przed pójściem do kina żeby obejrzeć ten film,pomyślałem sobie tacy aktorzy to film musi być dobry,ale po pierwszych minutach stwierdziłem ze takiego filmu z taka ilością błędów w scenariuszu i "przesadzonych" akcjach dawno nie widziałem ten film powinien byc zaliczony do gatunku fantastyka.Wyczyny które robiła tytułowa para były baaaaardzo naciągnięte i baaaaardzo nierealistyczne.Przykładów tych błędów można długo wypisywać jednym z nagannych błędów był moment kiedy w walce w pociągu nasza bohaterka June wbiła "przez przypadek" nóz mężczyźnie z którym walczyła,mężczyzna który został ugodzony w serce porusz sie nadal z nożem po czym wyciąga nóz i bije sie dalej!!!,przepraszam ale w takich filmach takie sceny nie powinny sie zdarzyć!,iny przykład gdy w Austrii z pociągu wyciągają ciała ofiar walk naszych tytułowych bohaterów ,wszędzie widać niemieckie samochody policyjne z napisem po niemiecku POLIZEI a tu nagle pojawia sie gościu ciągnący nosze ze zwłokami i na kurtce ma napisane CORONER przepraszam ale z tego co wiem to CORONER pracuje w USA a nie w Austrii.Przykłady tych prostych błędów można mnożyć ale ja na tym filmie bardzo się zawiodłem!, myślałem ze obejrzę dobre kino akcji a nie czysta fantastykę, jak dla mnie film przeciętny oceniam go 5/10 .Ktore lubi takie kino na pewno sie nie zawiedzie ja do wielbicieli takich gatunków na pewno sie nie zaliczam.