PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502282}

Wybuchowa para

Knight and Day
2010
6,2 74 tys. ocen
6,2 10 1 73695
4,5 17 krytyków
Wybuchowa para
powrót do forum filmu Wybuchowa para

Kupa gówna...

użytkownik usunięty

...tyle można o nim powiedzieć. Tom Cruise i Cameron Diaz są od dzisiaj wyznacznikami holiłódzkich gniotów.

Ten film jest tak straszliwie tandetny i niedorzeczny, że nie wytrzymałem do końca.

Już sam początek mnie rozmienił na drobne - babka chce dostać bilet na wcześniejszy lot na który jak się okazuje nie ma już miejsc. Nagle okazuje się, że nie tyle miejsce się znalazło co prawie cały samolot jest pusty. Noż kurwa mać, takiej bzdury nie jestem w stanie przeboleć.

Dalej - gra aktorska to czysta amatorka i kpina - debilne teksty, debilna mimika, debilne sytuacje i jeszcze debilniejsze żarty. Trzeba mieć naprawdę ujemny iloraz inteligencji żeby się "odprężyć" na takiej chałturze.

Reasumując - ni chuja nie polecam!

ocenił(a) film na 6

Mam pytanko gdzie zobaczyłaś ten film :P ? Z góry wielkie dzięki:)

użytkownik usunięty
justyna1568

na ekranie mojego uroczego komputera

trzeba było jeszcze oglądać "ze zrozumieniem" - ten samolot jak wynikło z czynów załogi i "pasażerów" nie był zwykłym lotem
poza tym ten film to nie mroczne kino akcji czy dramat kryminalny tylko zwykła luźna komedia sensacyjna której targetem raczej są kobiety

ocenił(a) film na 8

debilny to Ty jesteś..nie patrzysz na sprawy techniczne filmu...ogladasz film i zaraz chcesz we wszystko wierzyć..jak małe dziecko...ten film jest dobrze zrobiony i polecam go jako dobre kino akcji z humorem...a Tobie odradzam komedie akcji bo jak zobaczysz spadający samolot w kukurydzy to zaraz będziesz gadał..ale hu..owy film przecież to nie możliwe,że on wylądował:D buhaha...

użytkownik usunięty
allan78

Pozwolisz, że będę sobie oglądał co mi się żywnie podoba kurwa jego mać? Czy ja ci odradzam spuszczanie się na popkulturowej papce którą sobie tak wybitnie umiłowałeś? Powtórzę to jeszcze raz - ten film jest przeraźliwą kupą gówna i nawet najbardziej wyśrubowane efekty wizualne nie zakamuflują głupoty, tandetnych tekstów i beznadziejnej gry aktorskiej wylewającej się z ekranu, ale cóż skoro ciebie bawią takie wysublimowane dżołki to tylko współczuć twoim dzieciom.

ocenił(a) film na 3

Można moich przedmówców pogodzić. Rzeczywiście film jest bezdennie głupi, ale to rzeczywiście taki gatunek - komedia sensacyjna dla kobiet, cóż więcej wymagać. Oglądałem to wczoraj i faktycznie niedorzeczności się kumulują bardziej niż w typowym kinie hollywoodzkim tego sortu. A gra aktorska; Cameron D. podobała mi się w kilku filmach ale tu nie zachwyca (dyplomatycznie rzecz ujmując), Tom C. no tak ten pan ostatnimi czasy bardzo obniżył loty, coś mi się wydaje że ten kościół scjentologiczny to pomaga Tomowi ale tylko w psuciu wizerunku i zmusza go do przyjmowania takich gównianych ról. Ale co fakt to fakt że jak na swój wiek wygląda nie najgorzej.
Reasumując doradzam kilka piw w piątek i kumpla lub kilku i można się pośmiać, na nic innego ten film nie zasługuje·!!