PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502282}

Wybuchowa para

Knight and Day
2010
6,2 74 tys. ocen
6,2 10 1 73695
4,5 17 krytyków
Wybuchowa para
powrót do forum filmu Wybuchowa para

Jak najbardziej "Wybuchowa para" nadaje się na popołudniowy relaks. Auta fruwają, kule również. Gagi co prawda na dość niskim poziomie, ale i tak twórcom udało się parę razy sprowadzić na moje usta uśmieszek. W tym filmie nie ma nic, czego byśmy już nie widzieli w powielanym po wielokroć schemacie. Jeśli ktoś się nastawia na płytką rozrywkę, i nie będzie oczekiwać Bóg wie czego od tej komedyjki, to wyjdzie z kina względnie zadowolony.

użytkownik usunięty
Madame_Rose

Jak ja lubię takie zwięzłe opisy:)
Dzięki

Zgadzam sie z załozycielem tematu
. Kino w stylu mr and mrs Smiths, czyli lajtowe kino akcji mocno ubajecznione, przemieszane z lekkim humorem, w którym bohaterowie zabijają wszystkich z łatwością Wolfensteina na poziomie easy Ale jeżeli ktoś podejdzie do tego filmu, bez jakiś uprzedzeń i nastawi się na lekkie kino dla relaksu i odprężenia to jak najbardziej polecam, gdyż jak na tego typu gatunek fabuła jest w miarę,film nie powala ale i nie rozczarowuje...

ocenił(a) film na 8
Madame_Rose

jak wyżej :) sympatyczne, lekkie kino na wakacyjne popołudnie lub wieczór. nie spodziewałem się niczego specjalnego, tym bardziej ucieszyłem się, gdy film się okazał całkiem całkiem. nawet Tom Cruise nieźle wypadł, a nie przepadam za nim... :P

Madame_Rose

Bardzo fajnie się oglądało. Nudy nie było. Jak najbardziej można się wybrać i wyjść nie zawiedzionym.