Jak najbardziej "Wybuchowa para" nadaje się na popołudniowy relaks. Auta fruwają, kule również. Gagi co prawda na dość niskim poziomie, ale i tak twórcom udało się parę razy sprowadzić na moje usta uśmieszek. W tym filmie nie ma nic, czego byśmy już nie widzieli w powielanym po wielokroć schemacie. Jeśli ktoś się nastawia na płytką rozrywkę, i nie będzie oczekiwać Bóg wie czego od tej komedyjki, to wyjdzie z kina względnie zadowolony.
Zgadzam sie z załozycielem tematu
. Kino w stylu mr and mrs Smiths, czyli lajtowe kino akcji mocno ubajecznione, przemieszane z lekkim humorem, w którym bohaterowie zabijają wszystkich z łatwością Wolfensteina na poziomie easy Ale jeżeli ktoś podejdzie do tego filmu, bez jakiś uprzedzeń i nastawi się na lekkie kino dla relaksu i odprężenia to jak najbardziej polecam, gdyż jak na tego typu gatunek fabuła jest w miarę,film nie powala ale i nie rozczarowuje...
jak wyżej :) sympatyczne, lekkie kino na wakacyjne popołudnie lub wieczór. nie spodziewałem się niczego specjalnego, tym bardziej ucieszyłem się, gdy film się okazał całkiem całkiem. nawet Tom Cruise nieźle wypadł, a nie przepadam za nim... :P