FIlm jest lekkostrawny, łatwy, przyjemny i momentami śmieszny. Po skończonym seansie nie odczuwa się tych 110 minut.
Wybuchową parę można nazwac pewnego rodzaju mixem roznych filmow akcji o szpiegach i agentach specjalnych udekorowanych w komediową formę.
Film jest idealny na spędzenie miłego wieczoru po ciężkim dniu w pracy / uczelni / szkole etc.
Jeśli podejdzie się do niego z dystansem to gwarantuję fajną zabawę. Ode mnie mocne 7/10
Racja, przyjemnie się go ogląda, jak nie ma się za co wziąć to ten film jest godny polecenia.
Coś w stylu Pan i Pani Smith i Pan i Pani Kiler, należy podejść z dystansem do tego filmu.
Jednak jeżeli już mam porównać te trzy filmy do siebie, to jednak minimalnie lepiej się bawiłem na Państwach Smith (tu więcej niż minimalnie ;p) i Kiler :)
Ale film godny polecenia.
porównując te trzy filmy, to "Pan i Pani Smith" wygrywa dzięki humorowi "małżeńskiemu" i grze aktorskiej. "Wybuchowa Para" minimalnie z tyłu. Natomiast drętwe "Pan i Pani Kiler" to nieporozumienie, przeciwność dwóch pierwszych.
Od siebie dodam do zestawienie "Nocną Randkę".