Dynamiczne tempo i dużo śmiesznych sytuacji. Efekty żywcem wzięte z Mission impossible.
Popieram, może innym się nie podobać. Ale oni chyba nie wiedzą, że na tym właśnie polega kino akcji oplatane komedią. 8/10 według mnie. Na filmie się nie nudziłem, a o to chyba chodzi?
no czasami się wydaje że już się oglądało ten film... niczym nowym mnie nie zaskoczył chyba jednak trochę za dużo podobnych elementów spokrewnionych z innymi filmami tak jak kolego powiedział np z Mission impossible :))
Może i efekty i niektóre pomysły zaczerpnięte z innych filmów, ale Wybuchową parę ogląda się z czystą przyjemnością. Do samego końca nic nie jest pewne, świetnie zagrane no i obsada - rewelacja. Bardzo mnie początkowo zdziwiło, ale jednocześnie spodobało się wraz z rozwojem akcji - połączenie Cameron Diaz (głównie role komediowe) i Tom Cruise (nie ukrywajmy, ale chyba większości społeczeństwa kojarzy się z MI). To jest moim zdaniem przykład dobrego filmu, jak dla mnie pomysł, aktorzy, sceny pościgów, humor - wszystko ze sobą współgrało.