PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502282}

Wybuchowa para

Knight and Day
2010
6,2 74 tys. ocen
6,2 10 1 73695
4,5 17 krytyków
Wybuchowa para
powrót do forum filmu Wybuchowa para

Czy na prawdę nikt nie ma dość tego samego gówna??? przecież to jest to samo co Mr and
Mrs Smith i ten nowy fim z Kutcherem - KILELRS!!!! co za dziadostwo ..... nawet jakbym miał
stałą pannę to by mnie nie kręciło oglądanie takich durnych par na ekranie:P

użytkownik usunięty
Franz_z_Wodzislawia

popieram - bylo wile razy a do tego te przesadzone na maxa sceny - zaluje ze nie wylaczylem wczesniej...

użytkownik usunięty
Franz_z_Wodzislawia

I co z tego, że było? Film jest naprawdę wart obejrzenia. Polecam. Świetne aktorstwo. Zarówno Diaz, jak i Cruise pokazali się z bardzo dobrej strony. Oboje aktorzy pozbyli się wiecznie wyszczerzonych w uśmiech zębów i pokazali, że naprawdę potrafią grać. Moim zdaniem ten film jest znacznie lepszy od banalnego "Pan i Pani Smith". Dobra rozrywka i ciekawy klimat.

Fajny tekst z filmu: "Kiedyś" to niebezpieczne słowo. Tak naprawdę szyfr dla "nigdy".

ocenił(a) film na 8
Franz_z_Wodzislawia

jak było to sorry :D

ocenił(a) film na 7
Franz_z_Wodzislawia

Nie rzucaj sie tak...

Komedia niezla. Akcja jako dodatek do filmu. Zasluguje na nie mniej niz 6 i nie wiecej niz 7. Lubie C. Diaz wiec dalem 7 :)

I akcja na motorze jak z jednego z filmow o bondzie ;)

Azirafael

Też od pierwszej minuty skojarzyłam z "Kilers", ale mi osobiście ten film podobał się znacznie bardziej. Może poprostu dlagtego, że wg mnie Kutcher nie nadawał sie na agenta, w każdym razie przy dwóch banalnych historiach w tym filmie przynajmniej obasada była zadowalająca.

ocenił(a) film na 8
Franz_z_Wodzislawia

Wg mnie film jest ciekawy, i nie powronywalabym go do Killers i Mr and Mrs Smith.... Jezeli juz chcecie sie czepiac szczegolow to dlaczego nie zauwazycie jednej podstawowej roznicy.... W tym filmie nie mamy doczunienia ani z agencja platnych zabojcow ani z "malzenstwem" glownych bohaterow... Ja traktuje go jako dobry i smieszny film akcji z ciekawym zakonczeniem....

sisi421

zgadzam się :) Chciałem się rozerwać przez te dwie godzinki po męczącym dniu i dostałem dokładnie to, czego chciałem. Była akcja, widoki które uwielbiam, niezły humor, aktorzy których lubię... Moim zdaniem, zbyt naciągana była ta katastrofa samolotu, a ja tych pseudorealistycznych animacji komputerowych nie cierpię w filmach(a ostatnio pojawia się to niestety coraz częściej), ale poza tym było ciekawie, zabawnie i do tego czasami zaskakująco.
Po co przy tym filmie tak marudzić? Miała być akcja, komedia i przygoda i... była, a do tego w niezłym wykonaniu.