Czy na prawdę nikt nie ma dość tego samego gówna??? przecież to jest to samo co Mr and
Mrs Smith i ten nowy fim z Kutcherem - KILELRS!!!! co za dziadostwo ..... nawet jakbym miał
stałą pannę to by mnie nie kręciło oglądanie takich durnych par na ekranie:P
popieram - bylo wile razy a do tego te przesadzone na maxa sceny - zaluje ze nie wylaczylem wczesniej...
I co z tego, że było? Film jest naprawdę wart obejrzenia. Polecam. Świetne aktorstwo. Zarówno Diaz, jak i Cruise pokazali się z bardzo dobrej strony. Oboje aktorzy pozbyli się wiecznie wyszczerzonych w uśmiech zębów i pokazali, że naprawdę potrafią grać. Moim zdaniem ten film jest znacznie lepszy od banalnego "Pan i Pani Smith". Dobra rozrywka i ciekawy klimat.
Fajny tekst z filmu: "Kiedyś" to niebezpieczne słowo. Tak naprawdę szyfr dla "nigdy".
Nie rzucaj sie tak...
Komedia niezla. Akcja jako dodatek do filmu. Zasluguje na nie mniej niz 6 i nie wiecej niz 7. Lubie C. Diaz wiec dalem 7 :)
I akcja na motorze jak z jednego z filmow o bondzie ;)
Też od pierwszej minuty skojarzyłam z "Kilers", ale mi osobiście ten film podobał się znacznie bardziej. Może poprostu dlagtego, że wg mnie Kutcher nie nadawał sie na agenta, w każdym razie przy dwóch banalnych historiach w tym filmie przynajmniej obasada była zadowalająca.
Wg mnie film jest ciekawy, i nie powronywalabym go do Killers i Mr and Mrs Smith.... Jezeli juz chcecie sie czepiac szczegolow to dlaczego nie zauwazycie jednej podstawowej roznicy.... W tym filmie nie mamy doczunienia ani z agencja platnych zabojcow ani z "malzenstwem" glownych bohaterow... Ja traktuje go jako dobry i smieszny film akcji z ciekawym zakonczeniem....
zgadzam się :) Chciałem się rozerwać przez te dwie godzinki po męczącym dniu i dostałem dokładnie to, czego chciałem. Była akcja, widoki które uwielbiam, niezły humor, aktorzy których lubię... Moim zdaniem, zbyt naciągana była ta katastrofa samolotu, a ja tych pseudorealistycznych animacji komputerowych nie cierpię w filmach(a ostatnio pojawia się to niestety coraz częściej), ale poza tym było ciekawie, zabawnie i do tego czasami zaskakująco.
Po co przy tym filmie tak marudzić? Miała być akcja, komedia i przygoda i... była, a do tego w niezłym wykonaniu.