PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502282}

Wybuchowa para

Knight and Day
2010
6,2 74 tys. ocen
6,2 10 1 73695
4,5 17 krytyków
Wybuchowa para
powrót do forum filmu Wybuchowa para

ogromna. To już lepiej się ogląda gorszy film "Pan i Pani Killer". Tutaj nic się nie dzieje mimo ciągłej akcji (nie, to nie jest zaprzeczenie. W "Autorze widmo" mimo braku akcji ciągle się coś działo). Więcej się dzieje w "Pogrzebanym" gdzie akcja ogranicza się do zasypanej trumny. Myślałam że to będzie rozrywkowy film. Nie dziwię się już, że nie osiągnął spodziewanych zysków. Scenariusz to był chyba pisany na kolanie, same ucieczki to zdecydowanie za mało. Jak dla mnie - usypiający film.

ocenił(a) film na 4
beti

święta racja. Właściwie, to nie do końca wiem o czym ten film jest bo zasnąłem jakoś w okolicach akcji w samolocie ( a naprawde baaaardzo rzadko zdarza mi się "odlecieć" na filmie nawet bardzo nudnym). Mówiąc krótko, rewelacji nie ma. Bless : )

ocenił(a) film na 6
beti

Popieram"Pan i Pani Killer"zrobił na mnie większe wrażenie,powiem więcej,wcale nie gorszy film,jest również z Butlerem i Aniston,tam pomimo powagi sytuacji mnoży się pozytywny dowcip;)
Tutaj film niezły ale z tych 3 najlepszy owy obraz z Kutcherem i Heigl:)

beti

Lekki film na niedzielę. Nie było aż tak źle. Nie zasnęłam, a czasem ciężko mi dokończyć film, gdy jest beznadziejny. Trochę zbyt ubarwiony. Ale film w sam raz dla Diaz. Czego tu się więcej spodziewać.

użytkownik usunięty
beti

"ten film jest tak beznadziejny, że aż śmieszny"
i dlatego dam mu 4 =P choć na taki badziew to i tak za dużo... ale przynajmniej się uśmiałam z tej błazenady... a Tom to już przeszedł samego siebie...