PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=559694}

Wyjście przez sklep z pamiątkami

Exit Through the Gift Shop
2010
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37084
7,6 34 krytyków
Wyjście przez sklep z pamiątkami
powrót do forum filmu Wyjście przez sklep z pamiątkami

... ale też nie spodziewam się jakichś rewelacji po filmie. Jednak zawsze z przyjemnością popatrzę jeszcze raz na prace Banksy'ego - to wzór dla artystów: praktycznie anonimowy, czynnie działający i zaangażowany w swą twórczość oraz idee jej przyświecające, błyskotliwy i dotkliwie kąsający, a jednocześnie zyskujący społeczną akceptację. Długo by jeszcze zachwalać. Po prostu świetny gość!

parura

jest trailer!! http://www.youtube.com/watch?v=GTlm6dU2xHk

ocenił(a) film na 9
mieszkoxxx

Szczerze mowiac myslalam, ze napatrze sie na wiecej prac Banksego/lub Banksego podczas...Nie oczekiwalam czegos wielkiego...ale...Film jest swietny! Banksy jest zabawnym czlowiekiem! Powiem tylko jedno:warto! To jeden z cytatow z filmu ktory mnie zabil "..."I used to encourage people to do some art...don't do that much anymore!..." Wyrwany z kontekstu nie mowi nic, wiec goncie do kin!

ocenił(a) film na 8
efapigula

haha mnie tez to rozbawilo :) dobry film był naprawde dobry :)

ocenił(a) film na 8
efapigula

Hey! A gdzie widzieliście film..? Jak jest gdzieś do pozyskania, to dajcie znać, proszę, choćby na prv.
Dzięx

ocenił(a) film na 9
parura

Na Camden town...Wiec nie w pl... Ja tez szukam na stronach do sciagniecia :) Pozdrawiam

efapigula

odsprzedam zaproszenie na Wyjście przez sklep z pamiątkami dla dwóch osób kino Muranów Warszawa 4 listopada godz 20.00 kontakt mail s.s1@op.pl