PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=559694}

Wyjście przez sklep z pamiątkami

Exit Through the Gift Shop
2010
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37084
7,6 34 krytyków
Wyjście przez sklep z pamiątkami
powrót do forum filmu Wyjście przez sklep z pamiątkami

Dla mnie genialne kino ktore chlone okiem, uchem i miele trybikami mozgu od pierwszej do ostatniej minuty....
I ogladajac smieje sie....do ekranu ale tez sama z siebie....bo juz zakrecona nie wiem co jest prawda a co zartem ...no i czy ten Thierry jest prawdziwy ?;)....
Ale w trakcie filmu moj mezczyzna zapytal sie mnie "a skad wiesz ze Bunksy to jedna osoba...."....no wlasnie........nie wiem:)..i to jest fajne ze Bunksy tak sie bawi obrazem , takze tym ruchomym ze nas oglupia ale my sie nie gniewamy tylko dobrze bawimy:)...

ocenił(a) film na 8
ka7146m

Popieram , autentyczne, zebrane wszystko do kupy, gdzie każdy może sobie zadać pytanie, postawić nawet zarzuty. Zawsze cenię autentyczność nie tylko w kinie, kiedy to ja mogę sobie analizować obraz, akcje itd. a nie ktoś mi wciska chłam.
Odnośnie postaci Mr Brainwash, przez całe lata zastanawiałam się co właściwie oznacza, zapewnia bycie przedsiębiorczym, z moich obserwacji wiem, że to aby wcisnać się w lukę, czyli musi coś istnieć i musi być to świetnie przygotowane technicznie, czyli trzeba zaryzykować. Przykładem jest Facebook, znalazł się we właściwym czasie? Fakt, osobiście był specjalistą, ale też obecnie zatrudnia masę rzeczy, sam by się zes...Przykładów możemy podawać wiele. Ja gościa podziwiam ;)

ocenił(a) film na 8
utopia27wawa

a może masz rację, może to jedna i ta sama osoba ;)