PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11815}

Wykidajło

Road House
1989
6,9 24 tys. ocen
6,9 10 1 24092
6,2 29 krytyków
Wykidajło
powrót do forum filmu Wykidajło

Od kiedy siegam pamiecia ,a to juz kupa czasu zawsze przed obejrzeniem filmu patrze na opinie filmuweb.I jedno co moge stwierdzic to iz Polacy sa tepi jak buty ,kazdy film jest krytykowany do upodlenia , niewiem moze to powod niedorozwinietej mlodziezy jaka dzisiaj mamy ?!zgodze sie ze jeden film jest lepszy lub gorszy ale to nie powod by wszystkie produkcje zjezdzac do poziomu murawy !!!! Co niektorzy oczekuja po kinie niewiadomo czego a sami niepotrafia zrozumiec czesto sensu i zamierzenia rezysera filmu.Co do filmu wykidajlo rowniez oceny sa smieszne ,film jest klasyka i to bardzo dobrze zrealizowana ,no ale pokolenie wychowane na mandze nie jest w stanie tego zrozumiec PRAWDA ?!!!!!

ocenił(a) film na 8
spartanin74

dobrze prawisz, dlatego dodam sobie ten film do kolejki oczekujących

ocenił(a) film na 9
Absint

Prawda. Mój ulubiony komentarz :)

użytkownik usunięty
spartanin74

pisze to osoba która daje 1 bękartom ...

ocenił(a) film na 7

Każdy ma swój gust, też tego nie rozumiem ( dałem 8 ), ale o gustach się nie dyskutuje ; )

ocenił(a) film na 8
DomToretto

Odnośnie gustów, to prawda - o nich się nie dyskutuje... Z drugiej strony, istnienie takich portali jak ten byłoby pozbawione sensu... Wszak właśnie swoje gusta tutaj "obnażamy"... Wiadomo, że nasze oceny są bardzo subiektywne - biorą się z tego, co każdy z nas ma w głowie (ogólnie rzecz biorąc). Nie zmienia to jednak faktu, że w każdej dyscyplinie życia (w tym również sztuki filmowej) pojawiają się pozycje, które większość uzna za gnioty... A innym się to podoba! Dla mnie "Bękarty..." zasługują na nieco więcej niż 1...

ocenił(a) film na 8
komosinski

Ależ moi drodzy, o gustach się właśnie dyskutuje. Może i się nie krytykuje cudzych gustów, ale jak najbardziej należy o nich rozmawiać.

użytkownik usunięty

Racja, jedynkę powinien zarejestrować na następny film Tarantino. Ale nie wiedział chłopak, co się wydarzy po 4 latach. Ja na przykład po obejrzeniu Bękartów i Django, piszę wniosek do władz Filmwebu, by do czasu realizacji następnego filmu przez Q.T można było oceniać filmy na zero.
Pozdrawiam serdecznie

ocenił(a) film na 8
spartanin74

True Story... Młodzież ma trochę inne pojęcie... A film - klasyk!

komosinski

Komentarz dobry, stawiam wirtualne piwo :) Mimo wszystko element zahaczający o tematykę anime bynajmniej zbędny ;)

ocenił(a) film na 10
spartanin74

do tego świetna muzyka

spartanin74

zgadzam się ! poprostu my nie potrafimy nic docenic , wspolczesne polskie spoleczenstwo opiera sie na zasadach , zniszczyc , zgnojic , zachlac sie i zyczyc drugiemu co najgorsze . Ja sporadycznie czytam komentarze na forum , bo poprostu sa glupie , wole sam ogladnac film i zobaczyc czy mi sie spodoba czy nie ;)

spartanin74

może i twoja opinia jest dobra ale skoro ty oceniłeś oszukać przeznaczenie 4 na 10/10 wiec powiem krótko NIC SIE NIE ZNASZ NA KINIE.

ocenił(a) film na 8
jotubyl

Heh. Piszesz, że może jego opinia jest dobra ale to jak ocenił oszukać przeznaczenie to porażka. Jesli patrzeć w tą stronę ktoś moze stwierdzić, że Ty też dałeś dyszki niezlym kaszanom.

spartanin74

Manga nie jest zła. To raczej wina Avengersów i tym podobnego chłamu.