mam do tego filmu. Pamiętam jak dawno temu za małolata się go oglądało. Wcale nie jest taki zły jak piszą, a te Złote Maliny to przesada. Jest wiele gorszych filmów od niego, choć zdaje sobie sprawę, że wyśmiewano się niegdyś z takich filmów jak ten. Polecam obejrzeć każdemu, choćby po to, aby mieć własne zdanie, a nie słuchać innych.
ja tez mam wielki sentymet co do tego filmu ogolnie lubie filmy Patrickiem Swayze .Moje dzieciństwo... :) lubie ten film i ogladalem chyba juz z 100 razy :) a to ze byl nominowany to nic nie szkodzi wazne ze nam sie podobal!
maliny to powinni dostawac krytycy za swoje nierobstwo. Siedza, narzekaja, wydaje im sie ze sa obiektywni i ze kazdy ich poslucha, mam ich w tyle. Dla mnie film jest zajebioza. Teraz tak dobrych filmow sie nie kreci. Pozdrowienia
maliny dostają aktorzy którzy najczęściej rok lub dwa wcześniej zagrali w produkcji która odniosła wielki sukces,inaczej jak by wzbudzili zainnteresowanie tym,pożal się boże,"show"
Ta muzyczka z tego film jest super aż mam ścieżke dźwiękową.
Film klasyka za małolata tak go oglądałem aż taśma w jednym miejscu pogieła się hehe.
Przyłączam się - również mam sentyment do tego filmu z dzieciństwa :) Teksty z niego rozbrajają mnie do dziś. Oglądałam go chyba ze 100 razy, gdzieś jeszcze ma tę zdartą kasetę VHS =)