PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11815}

Wykidajło

Road House
1989
6,9 24 tys. ocen
6,9 10 1 24092
6,2 29 krytyków
Wykidajło
powrót do forum filmu Wykidajło

Sentyment

ocenił(a) film na 7

mam do tego filmu. Pamiętam jak dawno temu za małolata się go oglądało. Wcale nie jest taki zły jak piszą, a te Złote Maliny to przesada. Jest wiele gorszych filmów od niego, choć zdaje sobie sprawę, że wyśmiewano się niegdyś z takich filmów jak ten. Polecam obejrzeć każdemu, choćby po to, aby mieć własne zdanie, a nie słuchać innych.

Ceglas

tak samo jak Ty mam do niego sentyment i uważam że warto go obejrzeć.

MAKLER

ta,też bym go sobie jeszcze raz obejrzała,szkoda z e telewizja nie puszcza takich filmów

ocenił(a) film na 10
Ceglas

ja tez mam wielki sentymet co do tego filmu ogolnie lubie filmy Patrickiem Swayze .Moje dzieciństwo... :) lubie ten film i ogladalem chyba juz z 100 razy :) a to ze byl nominowany to nic nie szkodzi wazne ze nam sie podobal!

ocenił(a) film na 10
virus_3

maliny to powinni dostawac krytycy za swoje nierobstwo. Siedza, narzekaja, wydaje im sie ze sa obiektywni i ze kazdy ich poslucha, mam ich w tyle. Dla mnie film jest zajebioza. Teraz tak dobrych filmow sie nie kreci. Pozdrowienia

Terry25

maliny dostają aktorzy którzy najczęściej rok lub dwa wcześniej zagrali w produkcji która odniosła wielki sukces,inaczej jak by wzbudzili zainnteresowanie tym,pożal się boże,"show"

Ceglas

Film rewelacja!!!!!!Kwintesencja kina akcji!!!! Dzis już takich filmów nie potrafią robic!!

ocenił(a) film na 10
Ceglas

Ta muzyczka z tego film jest super aż mam ścieżke dźwiękową.
Film klasyka za małolata tak go oglądałem aż taśma w jednym miejscu pogieła się hehe.

ocenił(a) film na 7
Ceglas

Przyłączam się - również mam sentyment do tego filmu z dzieciństwa :) Teksty z niego rozbrajają mnie do dziś. Oglądałam go chyba ze 100 razy, gdzieś jeszcze ma tę zdartą kasetę VHS =)

ocenił(a) film na 8
Ceglas

Wciągająca atmosfera.Człowiek zapomina,że ogląda film