PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1002}

Wywiad z wampirem

Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles
1994
7,7 314 tys. ocen
7,7 10 1 313523
7,2 51 krytyków
Wywiad z wampirem
powrót do forum filmu Wywiad z wampirem

jeszcze jedno :P

ocenił(a) film na 10

ha, a jak sie nazywa ten utwor, co Lestat gra na pianinie, gdy klaudia do niego podchodzi i kusi go na tych otrutych mlodziencow? byl taki sliczny :D wiem, ze to klasyka, mam nawet dziwne wrazenie ze Beethoven, ale nie mam bladego pojecia co za utwor. Moze by mi ktos pomogl? :D jak cos to moj email magicrose@interia.pl dziekuje wam kochani moi i pozdraiwam :*

ocenił(a) film na 10
magicrose

to Haydn
sonata bodajze e-moll adagio e cantabile
fragment ktory gra lestat znajduje sie mniej wiecej w srodku utworu

ocenił(a) film na 10
Eri

dzieki wielkie :D a moze ktos wie skad to sciagnac? bo na kazie szukalam i dupa :( jesli ktos ma to prosze o przeslanie magicrose@interia.pl pozdrawiam wszytskich goraco :*

użytkownik usunięty
magicrose

ja uważam, że najpiękniejszą melodią jest ta,którą gra Claudia podczas wizyty z Lestatem u tej bogatej rodziny.(ten utwór,jak to określił Lestat,"bardziej dostojniejszy")Na początku same pianino a później instryumenty smyczkowe.I ten komentarz Louisa"razem mordowali całe rodziny"no sam czad!!

użytkownik usunięty

I jeszcze melodia jak Louis zastał w wieży spalone ciała Claudii i Madeliene.Też bardzo piękne =)

ocenił(a) film na 10

no ta a skad ja to wszytsko mam wytrzasnac? heheheheh tylko moj apetyt rosnie :D kochani moi jesli macie ktores z wyzej wymienionych plus to czego szukam (to Haydn'a) to prosze o przeslanie magicrose@interia.pl bylabym baaaaaaaaaaaardzo wdzieczna pozdtawiam serdecznoie:*

użytkownik usunięty
magicrose

magicrose ile masz lat?bo na zdjęciu zabardzo nie widać mimo iż zdjęcie bardzo ładne :D

ocenił(a) film na 10

lat mam 14,5 :D hehehehehe a na zdjecie sie nie ptarzec, bo moja brzydota psuje wzrok hehehehe to jak kochani macie tego Haydn?

użytkownik usunięty
magicrose

hehe też mam 14,5 latek :D i to ja pisałam wszystkie powyższe odpowiedzi bez nicka :D a zdjęcie bardzo ładne :D kilka dni temu dostałam swoje klasowe i wyszłam na nim hmmmmmmm paskudnie-ładnie mówiąc :D spalić fotografa :)

użytkownik usunięty

czemu umieściłaś Wywiad z Wampirem na ostatnim miejscu na liście ulubionych?bardzo brzydko =( :D

ocenił(a) film na 10

a no bo to sie samo tak uklada heheheh alfabetycznie, jak przypuszczam :D

ocenił(a) film na 10
magicrose

Najladniejsza piosenka jest podczas napisów koncowych :) Please to meet you.... ]:-)

użytkownik usunięty
Radzivill

Magic Rose,do cholery,po jaką cholere podajesz swoje gg skoro cie na nim nie ma albo nie odpisujesz?no ładnie,ładnie :D

ocenił(a) film na 10

ja nie odpisuje ? no co ty :D jeszcze raz moze hehehehhehe

użytkownik usunięty
magicrose

hehe no nie odpisujesz :D spróbowałam jeszcze raz.

użytkownik usunięty

Magicrose nie lubie cie już! =/ tyle razy do Ciebie pisałam a ty nic....podaj jeszcze raz numer na który powinnam do Ciebie napisać :D

ocenił(a) film na 10

to mi daj twoje gg:D a moje to 1995203 hahahaha musi sie dac chyba nie:D