Byłam pod wrażeniem widząc tak wiele pochlebnych opini na temat oficjalnego polskiego plakatu X-Man na polskich i zagranicznych stronach np:
http://www.countingdown.com/movies/2756437/board?viewpost=3857165 [www.countingdown.com/mo...] no nie wiem , owszem plakat niezły, miły dla oka, ale niektórzy przesadzają on, aż taki rewelacyjny nie jest :|
Raczej w większości przeważają niepochlebne wypowiedzi.
Ja już co prawda się wypowiadałem o plakacie w temacie ":(:(:(:(:("
ale mogę jeszcze raz bo nie rozpisywałem się.
Pisałem że Angel wygląda dziwnie nijak i dalej tak uważam. Na posterze dla USA jest bez kurtałki, więc na plakacie dla Polski ją dodali.
Na w/w zagranicz. str. ktoś napisał że wygląda sztywno jak figurka. Pewnie dlatego że dodali kurtałkę.
Ktoś (Brett3800 jeśli chodzi o nick name) jeszcze że to tylko poster dla Polski i pewnie producentom i tak nie zależy bo najlepsze trzymają dla liczących się krajów i tu zaczęła je wymieniać. Bo to niby taniej jak gorszy i mniej profesjonalny plakat dadzą do Polski. Tak hmm mieli już gotowy plakat ten na niebiesko (Angel lepiej wygląda, nie jak figurka) i tylko powielać i rozsyłać po krajach. Ale to niby taniej (wedługBrett3800)zatrudnić jeszcze jeden team mniej profesjonalny i zrobić trochę gorszy i dać do Polski. Kolejne koszta. Szkoda że tak nas widzą w USA. Chociaż zrobienie dla nas posteru to według mnie mały gest że nas się zauważa. Tyle że nie do końca udany bo co prawda most w tle wygląda ładnie ale reszta to jak już pisałem powklejana z innych zdjęć. Na tym niebieski posterze też ale bardziej udanie. Szczególnie Wolverine. Bez głupio zawadiackiej miny.
wiesz umiem trochę angielski :) I owszem nie wszystkie były pochlebne , ale sporo wypowiadało się pozytywnie. Co mnie dziwi po plakat jest taki nijaki :\