Dajcie znac gdybyscie wiedezli kiedy polska premiera...:) Dzieki:***
a znalazłaś gdzieś do ściągnięcia? bo ja nie bardzo.
wydaje mi się, że data premiery podana na tej stronie jest niepoprawna, chyba jeszcze nie było premiery tego filmu. co jest dziwne, bo trailer tego filmu wyszedł spokojnie ponad rok temu, jak nie dwa lata.
Tez widzalam juz dawno ale niewiem z kad ja smigne na Aresie:)
Bo bez kitu chyba sie nie doczekam... lipa jak nic. Niewiem kiedy byla preniera swiatowa ale dawno wiec w Polsce powinien juz dawno byc
To, że film wychodzi na świecie, wcale nie oznacza, że kiedykolwiek w oficjalnej dystrybucji pojawi się w Polsce, przecież to jasne jak dwa razy dwa. „You and I” prawdopodobnie się nie pojawi, więc pozostaje poczekać, aż wyjdzie na DVD za granicą. A zamiast jak ostatni lamer czekać na lamerską wersję z lektorem, lepiej obejrzeć z napisami.
Na razie nic się w sieci nie pojawi, dlatego, że film został wyświetlony tylko raz, na festiwalu w Cannes w zeszłym roku, o ile dobrze kojarzę. Od tamtego czasu producenci nie mogą się dogadać z dystrybutorami i nie ma premiery ani światowej, ani tym bardziej polskiej. Pozostaje uzbroić się w cierpliwość i być może kiedyś się doczekamy...
Pierwsze wyświetlenie miało miejsce na Festiwalu Filmowym w Cannes, wiosną 2008. Premiera kinowa filmu jest uzależniona od daty wydania trzeciego międzynarodowego krążka.
Film do kin miał trafić wraz z premierą trzeciej anglojęzycznej płyty tatu "happy smiles"(2009) odpowiednika rosyjskiego albumu "veselye ulybki"(2008) ale tatu zawiesiło wydanie tego krążka i możliwe że album nie pojawi się nigdy fizycznie na krążku CD i będzie dostępny wyłącznie w Internecie do pobrania przez odpowiednie serwisy lub nawet za darmo z oficjalnych stron.
www.YouAndITheMovie.com.
Tutaj macie link do oficjalnej strony filmu na której jest podany telefon oraz e-mail kontaktowy, można zadzwonić albo napisać do nich i się dowiedzieć czegoś o premierze filmu (ja napisałem maila ale nie odpisali. Może komuś się uda) ;)
Pozdrawiam
Film oczywiście trafi do polskich kin (potwierdzone)
Jeżeli ktoś znajdzie na sieci nowe informacje o premierze filmu to proszę o info na forum.
Tak. Dystrybutorzy podali już nazwy paru państw w których będzie wyświetlany film i wśród nich była Polska.
Super. Dzięki za informację =]. Pewnie film trafi do sieci kin studyjnych, bo o mainstreamie to raczej nie ma co marzyć.
Film powinien pojawić się w większości kin mainstream w Polsce. Jest duże zainteresowanie filmem, więc raczej nie powinni ograniczać się tylko do kin studyjnych.