Jestem fanką Piły i czuję, że to będzie przynajmniej równie dobre. Plus za to, że tym razem Polska nie będzie w tyle z datą premiery. Kto się wybiera?
Też mam przeczucie że będzie to solidne kino. Tym bardziej że zwiastuny pokazują coś w stronę Starnger things
Byłam na pokazie przedpremierowym. Film był tak żenujący, że zastanawiałam się kto to w ogóle puścił do kin. Potwór śmieszny-charakteryzacja to b.słaby punkt filmu, bohaterowie nie dosyć, że niewiarygodni, to głupi do granic. Bohater niby się boi, niby wie czym się pozbyć stwora a próbuje to zrobić naświetlając go przez małe otwory. Standardowy bieg w domu na ostatnie piętro, walka na śmierć i życie- dziewczyna sobie ogląda fotki. Fabuła nijaka, stylizowane na modny stranger things. Najzabawniejszy moment pod koniec i tyle. Gdyby nie to, że bilet wygrałam, to bym się wściekła. Zdecydowanie omijać wielkim łukiem.
Ja nie wygrałem biletu, ale na szczęście nie wydałem na ten film ani grosza (unlimited) i również potwierdzam, słabiutki film.
Ja miałem przeczucie, że Polska przegra z Macedonią. Na szczęście przeczucia mają to do siebie, że często się nie sprawdzają. Z Twoim dotyczącym tego filmu jest tak jak z moim dotyczącym w/w meczu :D