Kto zabił gościa z koparką? Czy ta kobieta z kuszą w wizjach - to jest ta sama osoba co miała zginąć od uderzenia łopatą? Te wizje i omamy zaczęły się po jej śmierci, wiec zabieg, że ona nie została zabita stwarza wiele niedomówień.
Film naprawdę miał ogromny potencjał i jego klimat mega przypadł mi do gustu. Ale scenariusz ma kilka dziur. Postać głównego bohatera jest bardzo mało przedstawiona i oglądając mamy wrażenie, że bohater jest naprawdę opóźniony umysłowo.
Kobieta z kuszą to była siostra tej którą zabił Zac. ,,Postać głównego bohatera jest bardzo mało przedstawiona i oglądając mamy wrażenie, że bohater jest naprawdę opóźniony umysłowo.'' bawią mnie takie komentarze xD Spędź sobie kilka dni na pustyni mając problem z nogą, pij kilka łyków dziennie i jedz maksymalnie 1 posiłek. Typ widać, że pierwszy raz był w takiej sytuacji i na pewno większość na jego miejscu nie lepiej by się zachowała
Dla mnie w tym filmie jest dużo symboliki, i ten strzał na końcu mocno mi się skojarzył, że symbolicznymi indianami (czytaj: tubylcami)