PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=201}
7,0 23 tys. ocen
7,0 10 1 22541
6,7 7 krytyków
Z archiwum X: Pokonać przyszłość
powrót do forum filmu Z archiwum X: Pokonać przyszłość

Niezły

ocenił(a) film na 6

Film jest bardzo ciekawy - zaraza, wybuch, piętrzące się tajemnice, spotkanie z doktorem Kurtzweil itd. Ogląda się to z zainteresowaniem i sporym napięciem. Scena z laboratorium z pszczołami tajemnicza i mocno intrygująca. Finał też niezły. 6/10

ocenił(a) film na 8
Goro_Gondo

no film całkiem niezły, pokazuje jak jest naprawdę z tajemnicami i z tymi co chcą je odkryć, bo palacz zawsze jest 2 kroki przed mulderem :)

ocenił(a) film na 5
Master_30

strasznie dołujący film. do ostatniej minuty do wymęczyłem i zupełnie jak w serialu 0 odpowiedzi na pytania. no i męczy mnie jedno jeśli palacz jest zawsze do przodu a mulder to tak straszne zagrożenie dlaczego go po prostu nie wyeliminują czytaj nie zabiją? dziwne

ocenił(a) film na 8
filmoborix

Na pytanie o eliminację ci nie odpowiem bo nie oglądałem wszystkich odcinków, może kiedyś.

filmoborix

można dostrzec odpowiedzi na pytania :):)
PS: Palacz jest do przodu tak, ale też pozwala Mulderowi na działanie (też go chroni w pewnym sensie), jest zagrożeniem bo za dużo widział, za dużo wie, potrzebuje tylko dowodów, które jak zdobędzie niestety traci. Cóż spisek spisek i jeszcze raz spisek Mulder chce ujawnic, i chce też zaspokoić własną ciekawość i poznać odpowiedzi na włąsne pytania.

Goro_Gondo

FILM DOBRY, NIE ZEPSULI KLIMATU SERIALU :) TO JEST NA PLUS

ocenił(a) film na 5
kam001

a ten z 2008 widziałeś? lepszy właśnie ogląda się go jak odcinek serialu

filmoborix

Widziałaś :):) !
tak oglądałam :) wiesz co ogląda się go dobrze, ale jak zauważyłeś jak odcinek serialu :)
a nie cały film fabularny, więc troszkę mi się dłużyło bo spokojnie mogliby zamknąć temat w 45 min :):)
tak czy siakmam i do filmów i do serialu wielki sentyment :)::)
Pozdrawiam :)