jeśli ktoś jest szczęśliwym posiadaczem napisów do tego filmu albo wie, gdzie można je
znaleźć, bardzo bardzo proszę o info : D
niestety nie ma, zapewne ze względu na niską popularność tego filmu (a mimo to bardzo bardzo dobrego). Jednak znając angielski na podstawowym poziomie można dużo zrozumieć bez napisów :)
Tutaj będzie raczej ciężko, ale gdzieś na pewno je wrzucę, nie schowam pod poduszkę. Zaczynam właśnie:)
na forum NapiProjekt jest napisane ze napisy sa w 99% ale chyba brakuje tam korekty, to czy jak beda w 100% to wrzucisz je na na strone z napisami ?
Tak, czekam tylko na korektę i tam właśnie wrzucę, pewnie na gryzonia też, choć film raczej mnie nie zachwycił. Takie kino familijne trochę.
Jak lubisz horrory, to jest serial The Hunger, który czeka na tłumaczenia :) Niektóre z odcinków są na podstawie opowiadań Mastertona :)
Horrory lubię, ale tylko bardzo niektóre... powiedziałabym, że ostatnie produkcje jakoś mnie rzadko wyjmują z kapci. Wyjątkiem jest American Horror Story. Tłumaczenia na razie mam dość dużo w kolejce, ale zerknę.
American Horror Story był super:) Drugi sezon ma już nie być związany z tym domem :)
Hunger jest zbliżony do Opowieści z Krypty :)
Wrzucę, jak będą po korekcie. To naprawdę nie ode mnie zależy, kiedy owa dojdzie do skutku, a nie poprawionych nie będą wstawiała.
Wstaw ten napisy gdzie indziej np na choma, jak będą błędy to ci napiszą w komentarzach gdzie są. Korektę możesz przeprowadzić sam w Worddzie.
Tego rodzaju korekte zawsze przeprowadzam sama, niestety merytoryczna musi robic ktos inny, zawsze. Jestem perfekcjonistka i nie wypuszcze bubla, przykro mi. A moj korektor spi chyba snem zimowym, bo sie do niego dopukac nie moge.
Nie wiem, czy zdążyłam przed wydaniem na DVD, ale właśnie wrzuciłam wiadomo gdzie.