PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652571}

Zabić, jak to łatwo powiedzieć

Killing Them Softly
2012
5,9 30 tys. ocen
5,9 10 1 30215
5,9 24 krytyków
Zabić, jak to łatwo powiedzieć
powrót do forum filmu Zabić, jak to łatwo powiedzieć

Łatwo zabity

ocenił(a) film na 8

Kolejna część Rambo to na pewno nie jest i ludzie którzy się Rambo spodziewali po prostu wyszli
wcześniej z sali. Na pewno nie jest to film skierowany do mas, ja się osobiście fajerwerk po nim
nie spodziewałem, a tu proszę miłe zaskoczenie ;) Wstawki z polityki dla mnie dodawały
charakteru temu filmowi. Film ogólnie dobrze zrobiony, dobre zdjęcia, ciekawe dialogi no i ta
końcówka w wykonaniu Pitta, prawdziwa wisienka na torcie.

casherek

Dla mnie też :) wisienka mniam...

casherek

Ja myslę, że wielu ludzi u nas nie czai polityki amerykańskiej czy światowej, dlatego te wstawki były dla nich nieczytelne i się na filmie nudzili. W sumie kto by się spodziewał na filmie sensacyjnym, że wiedza o świecie będzie wymagana. :)

casherek

Na mnie największe wrażenie zrobiła gra kamery. Oryginalne ujęcia i efekty slow motion to naprawdę majstersztyk nawet jak na Hollywood. Dalej - aktorstwo Brada Pitta - coś wspaniałego, gość jest przekonujący i charyzmatyczny w tym swoim dziwnym spokoju zabójcy ;) Wstawki polityczne są dla mnie dość niezrozumiałe bo nigdy z USA za wiele nie miałam wspólnego, ale faktycznie ostatnia scena odnośnie tych politycznych komentarzy jest mistrzostwem. Godny polecenia na pewno.

casherek

Popieram bardzo dobry film. Mimo iż nie ma za dużo akcji, to film bardzo dobrze się ogląda. Polecam :).