PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652571}

Zabić, jak to łatwo powiedzieć

Killing Them Softly
2012
5,9 30 tys. ocen
5,9 10 1 30215
5,9 24 krytyków
Zabić, jak to łatwo powiedzieć
powrót do forum filmu Zabić, jak to łatwo powiedzieć

Świetny film

ocenił(a) film na 8

Ogólna ocena 5,8/10 to jedno z największych nieporozumień na Filmwebie...

ocenił(a) film na 6
davilucz

Zgadzam się! FIlm jest swietny, pierwszy film w którym PItt mi się aktorsko podobał no i Gandolfini i Liotta który ciągle jest w złym miejscu o złej porze :D I sama scena z jego zabójstwem jest boska!

ocenił(a) film na 8
davilucz

Zastanawiam się tylko poco w sumie te przemówienia prezydenta Obamy ale film jest conajmniej dobry a końcowy cytat z filmu to mi się nawet z naszym krajem skojarzył ta rozmowa między Coganem Jackiem a kierowcą o zapłacie coś ... O T.Jeffersonie ... " Ameryryka to nie kraj to tylko biznes a teraz k.... mi płać!" tam jest cały wywód i nie napisze wprost kto nie widział filmu niech żałuje ciekawe role nawet ten James Gandolfini (Mickey)fajnie grał.

ocenił(a) film na 6
webcamboy

Przecież te wszystkie polityczne wstawki to podstawa, sens i 'credo' filmu, chociaż specjalne upolitycznienie takiej fabuły w ogóle mnie nie ruszyło i raczej działało in minus. Ja za to gubiłem się w osobach, o których mówili. Po filmie sprawdziłem, który to był ten Dillon i w ogóle nie pamiętałem, żebym go widział czy coś.

ocenił(a) film na 8
Geohound

No fakt ja też trochę zwłaszcza jak o kimś wspomną kto nie gra ja pobył bym trochę w tym Hotelu za Mickeya wogle gość korzystał z reszty życia jakie mu zostało.

ocenił(a) film na 7
davilucz

no jasne, ja rozumiem, że ten film to nie arcydzieło, ale 5,8? no bez jaj.... ja dałam 7 polecam ;D