Jak w temacie, chciałabym w ten weekend, jak ktoś już oglądał proszę o opinię :)
Warto:) Nie jest to zwykły kryminał ze strzelaninami i to już wystarczający powód :) Ale poważnie, to film warty uwagi. Nie tylko przez postać Brada Pitta, ale klimat jaki tam panuje.
A od kiedy ocena ptaków i czy chłopców z ferajny stwierdza czy ktoś może stwierdzić, że Zabić jak to łatwo powiedzieć ma klimat czy też nie...
Wczoraj na przedpremierze byłem i warto. jak kolega wyżej. Nie ma strzelania ale dialogi genialne. Klimat tez.
Właśnie wróciłam z kina:) Według mnie WARTO. Nie jest to zwykły film akcji, opierający się tylko na efektach specjalnych. Jest też sensowna fabuła ;)
Film to nie gangsterska sieczka ale też nudno nie jest. Brad Pitt świetnie pasuje do roli gangstera na poważnie. Podobały mi się wstawki z debat polityków, które leciały w tle. Mam tylko uwagę, nie można wyjść z kina 5 min przed końcem bo finałowe słowa były boskie:).
Ktoś pyta więc odpowiadam, po prostu film niewarty biletu do kina, spokojnie można obejrzeć na dvd. A co do "Listów do M" to inna kategoria, swoją drogą dzięki za przypomnienie.