PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652571}

Zabić, jak to łatwo powiedzieć

Killing Them Softly
2012
5,9 30 tys. ocen
5,9 10 1 30215
5,9 24 krytyków
Zabić, jak to łatwo powiedzieć
powrót do forum filmu Zabić, jak to łatwo powiedzieć

Jak w temacie, chciałabym w ten weekend, jak ktoś już oglądał proszę o opinię :)

dk2012

Warto:) Nie jest to zwykły kryminał ze strzelaninami i to już wystarczający powód :) Ale poważnie, to film warty uwagi. Nie tylko przez postać Brada Pitta, ale klimat jaki tam panuje.

Tomatoes

w sumie to nie wiem skoro oceniasz chłopców z ferajny na 3 a ptaki na 2;)

adamantus

A od kiedy ocena ptaków i czy chłopców z ferajny stwierdza czy ktoś może stwierdzić, że Zabić jak to łatwo powiedzieć ma klimat czy też nie...

dk2012

Też się wybieram w weekend na ten film ;) Słyszałam, że dialogi i operatorka urywa ;P

ocenił(a) film na 7
dk2012

Wczoraj na przedpremierze byłem i warto. jak kolega wyżej. Nie ma strzelania ale dialogi genialne. Klimat tez.

norbar

No to pójdę! Dzięki :*

dk2012

Właśnie wróciłam z kina:) Według mnie WARTO. Nie jest to zwykły film akcji, opierający się tylko na efektach specjalnych. Jest też sensowna fabuła ;)

Marylyn

Film to nie gangsterska sieczka ale też nudno nie jest. Brad Pitt świetnie pasuje do roli gangstera na poważnie. Podobały mi się wstawki z debat polityków, które leciały w tle. Mam tylko uwagę, nie można wyjść z kina 5 min przed końcem bo finałowe słowa były boskie:).

ocenił(a) film na 6
dk2012

Szczerze? niewarto

ocenił(a) film na 7
aquarella

a kogo interesuję opinia kogoś kto ocenił "Listy do M." 8/10? myśl skarbie!

Mastermika

Ej szczerze to godna uwaga. A co ty uwazasz o tym filmie?

ocenił(a) film na 6
Mastermika

Ktoś pyta więc odpowiadam, po prostu film niewarty biletu do kina, spokojnie można obejrzeć na dvd. A co do "Listów do M" to inna kategoria, swoją drogą dzięki za przypomnienie.

dk2012

WARTO :) mi się podobał, chociaż to zależy od gustów. Nie jest to film akcji jak "niezniszczalni". Poza efektami, ważna jest sama fabuła. Według mnie to działa pozytywnie na efekt końcowy.