PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652571}

Zabić, jak to łatwo powiedzieć

Killing Them Softly
2012
5,9 30 tys. ocen
5,9 10 1 30215
5,9 24 krytyków
Zabić, jak to łatwo powiedzieć
powrót do forum filmu Zabić, jak to łatwo powiedzieć

Moja ocena

ocenił(a) film na 1

Musze przyznac ze to najgorszy film jaki kiedykolwiek widzialam a mam juz swoje lata... Strata czasu to stanowczo zbyt lagodne okreslenie na to co dzieje sie na ekranie. Przemoc i przeklenstwa niestety nie wystarcza aby stworzyc FILM. Za tym obrazem nie stoi absolutnie zadna tresc! Stanowczo odradzam.

Misia_38

Nie stoi żadna treść? To tak, jakby powiedzieć, iż w "Zbrodni i karze" chodzi tylko o o morderstwo.

Nie wiem, dlaczego ludzie wystawiają tak durne komentarze. Wystarczy ruszyć głową, BA, wystarczy przeczytać jakąkolwiek PORZĄDNĄ recenzję, by wiedzieć, że film Dominika jest komentarzem politycznym, swoistą satyrą na temat polityki i zachowań ludzkich.

Stwierdzenie, iż ten film jest wyłącznie pustą "rozwalanką", jest po prostu śmieszne - sprawia, iż nie mogą przestać się śmiać z błędnego rozumowania wielu "krytyków" ( ciężko coś takiego w ogóle nazwać rozumowaniem ).

Pozdrawiam

Misia_38

Misia szanuje ludzkie gusta ale ten film nie jest najgorszy.
Stwierdzenie "najgorszy film jaki kiedykolwiek widzialam " daje mi do zrozumienia ze prawdopodobnie zbyt wielu ich nie widzialas, albo jest to jedyny jaki widzialas.
Rozumiem ze mozna dac mu ocene np 3-4. jest to dla mnie do zaakceptowania ale twierdzenie ze jest to "najgorszy film jaki kiedykolwiek widzialam" podwaza Twoja wiarygodnosc.

onet318

o! i to jest sensowna wypowiedź

Misia_38

Najgorszy post jaki w życiu czytałem:)

KRISPO_DE_PALMA

Dobre ! ;)

Misia_38

Misia_38 coś mi się wydaje, że ty filmu "Zdarzenie" z Markiem Wahlbergiem nie oglądałaś ;p

ocenił(a) film na 2
Misia_38

Śmieszą mnie ludzie, którzy piszą "to jest najgorszy film, a dużo ich widziałem" albo "to jeden z najlepszych filmów, a dużo ich widziałem". Chociaż humor sobie poprawiam. Dzięki, znawco.