Musze przyznac ze to najgorszy film jaki kiedykolwiek widzialam a mam juz swoje lata... Strata czasu to stanowczo zbyt lagodne okreslenie na to co dzieje sie na ekranie. Przemoc i przeklenstwa niestety nie wystarcza aby stworzyc FILM. Za tym obrazem nie stoi absolutnie zadna tresc! Stanowczo odradzam.
Nie stoi żadna treść? To tak, jakby powiedzieć, iż w "Zbrodni i karze" chodzi tylko o o morderstwo.
Nie wiem, dlaczego ludzie wystawiają tak durne komentarze. Wystarczy ruszyć głową, BA, wystarczy przeczytać jakąkolwiek PORZĄDNĄ recenzję, by wiedzieć, że film Dominika jest komentarzem politycznym, swoistą satyrą na temat polityki i zachowań ludzkich.
Stwierdzenie, iż ten film jest wyłącznie pustą "rozwalanką", jest po prostu śmieszne - sprawia, iż nie mogą przestać się śmiać z błędnego rozumowania wielu "krytyków" ( ciężko coś takiego w ogóle nazwać rozumowaniem ).
Pozdrawiam
Misia szanuje ludzkie gusta ale ten film nie jest najgorszy.
Stwierdzenie "najgorszy film jaki kiedykolwiek widzialam " daje mi do zrozumienia ze prawdopodobnie zbyt wielu ich nie widzialas, albo jest to jedyny jaki widzialas.
Rozumiem ze mozna dac mu ocene np 3-4. jest to dla mnie do zaakceptowania ale twierdzenie ze jest to "najgorszy film jaki kiedykolwiek widzialam" podwaza Twoja wiarygodnosc.