PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652571}

Zabić, jak to łatwo powiedzieć

Killing Them Softly
2012
5,9 30 tys. ocen
5,9 10 1 30215
5,9 24 krytyków
Zabić, jak to łatwo powiedzieć
powrót do forum filmu Zabić, jak to łatwo powiedzieć

nie polecam !!!

ocenił(a) film na 2

film oglądnąłem cały tylko dlatego że szkoda mi było wydanych pieniędzy , początkowo byłem wkurzony na pół godziny reklam przed filmem w kinie ale po 20 minutach filmu zatęskniłem za reklamami . Film kompletnie nic nie wnoszący. Nuda nuda nuda .I to nie tylko moje zdanie komentarze usłyszane w kinie po filmie "całe szczęście że już się skończyło".

ocenił(a) film na 6
mbabisz

Filmu nie widziałem, ale zastanawia mnie, dlaczego wszyscy (no dobra, prawie wszyscy), którym się dany film nie podobał, zawsze (no dobra, prawie zawsze) powołują się na zdanie innych widzów obecnych na seansie, na którym byli. Jakby to miało coś do rzeczy.

mbabisz

40 minut to wszystko na co było mnie stać - kasa wydana, popcorn niedojedzony, ale opuściłem salę w dźwiękach chrapiącego gościa (ten się wyspał przynajmniej) - co za szmira - na sali zostało jeszcze 3 osoby (nieśpiące póki co).

ocenił(a) film na 7
wojtek_18

Jak widownia oczekuje akcji non stop i cieć szybkich to jest zaraz szklana pułapka 5 czy 6

ocenił(a) film na 2
norbar

nie oczekiwałem akcji oczekiwałem dobrego filmu w dobrym filmie nie koniecznie potrzebna jest akcja potrzebne jest coś co przyciągnie, zaciekawi i niezanudzi na śmierć oglądającego .Panie mrozikos a nie ma to do rzeczy że nie dość że Ty uważasz film za dziadostwo to jeszcze inni podzielają Twoje zdanie wtedy utwierdza Cię to bardziej jeszcze w przekonaniu że coś z filmem nie tak.

ocenił(a) film na 7
mbabisz

Mi wystarczy, że moge się delektować świetnym dialogiem, zdjęciami, klimatem. Nie rozumiem zapotrzebowania filmów, które łapią ostrym wydarzeniem na początek filmu, a podem daja durnego mcguffina, który rozwiąze się pod koniec 3 aktu. Przecież to tani serialowy chwyt.

ocenił(a) film na 2
norbar

norbar gdzie oglądałeś film ?

ocenił(a) film na 7
mbabisz

W kinie, w wwa, a czemu pytasz?

ocenił(a) film na 2
norbar

to tym bardziej się dziwię że Ci się podobało ,ale ok każdy ma swój gust ;) pozdro

ocenił(a) film na 7
mbabisz

A w jakich warunkach miało mi się podobać? Jakbym to na komórce oglądał? Film ma piekne ujęcia to nadaję się tylko do oglądania w kinie. Zreszta mało który film się nie nadaje.

ocenił(a) film na 6
mbabisz

Cóż, co tam kto woli. Gdybyś używał znaków przestankowych, łatwiej byłoby Cię zrozumieć.